Skip to main content

Skräddarsydda gruppresor

Vi arrangerar gruppresor för företag, föreningar, kompisgäng och andra grupper. Utifrån era intressen och önskemål arrangerar vi studie- och temaresor, personal- och kundresor över hela världen. Se våra gruppresor för ett par inspirerande förslag. OBS! Det går inte att anmäla endast t ex 2 personer då detta inte är gruppresor i den bemärkelsen.

Se våra gruppresor

 

Gruppresor med flyg – utomlands & inrikes

För företag, föreningar och alla som älskar att resa med stora grupper, finns det inget bättre sätt att utforska världen än med en skräddarsydd gruppresa kanske med flyg till en spännande destination.

Vilken typ av gruppresa?

Oavsett om du planerar att ni ska på en teambuildingresa, en föreningsexkursion eller en resa med dina närmaste vänner och familj, kan gruppresor erbjuda otaliga fördelar och minnesvärda upplevelser.

Boka din gruppresa med oss

Hos oss på First Class Travel är vi dedikerade till att göra dina resedrömmar till verklighet och våra experter är redo att hjälpa dig med att organisera den ultimata gruppresan. Vi skräddarsyr er grupps resa till världens alla hörn genom att lyssna in er önskemål.

Boka din gruppresa eller konferensresa

För företag som söker sätt att stärka sina team och öka produktiviteten är gruppresor en idealisk lösning. Genom att ta med dina medarbetare på en resa kan du främja samarbete, bygga starkare relationer och inspirera till kreativitet.

Vart ska er nästa gruppresa ta er?

Vare sig du väljer att utforska Sverige, Karibiens stränder, upptäcka spännande kulturer i fjärran länder eller njuta av äventyrliga aktiviteter, kan vi skräddarsy en resa som uppfyller just ditt företags specifika behov.

Vi hjälper dig hitta ett alternativ som passar just din grupp

Vi kan erbjuda många olika hotell, spännande aktiviteter och flyg till världens alla hörn. Hos oss ska ni känna att vi finns här för er och hjälper er att hitta nya destinationer för era gruppresor.

Fördelar med att boka gruppresor med flyg

Att boka en resa för en stor grupp kan vara en utmaning som tar tid och kanske kör man på samma gamla förslag och flyg som man alltid gjort. Överlåt flygbokningen till oss så hittar vi de bästa alternativen och destinationerna för er resa. Utomlands eller inom Sverige det är helt upp till er.

Vi arrangerar din gruppresa

Att hitta rätt är inte lätt, men med First Class Travel kan du glömma all stress. Vi specialiserar oss på gruppbokningar och kan hantera allt, från att hitta de bästa flyg- och boendealternativen till att organisera utflykter och aktiviteter.

Gruppresor med de bästa förslagen

Vi ser till att din grupp får de bästa erbjudandena och den mest bekväma resan möjligt. Vi hjälper dig och hittar både bästa hotell antingen i Sverige eller utomlands och erbjuder tips på restauranger som passar större grupper.

Gruppresor företag

Resa med stora grupper handlar om att skapa oförglömliga minnen tillsammans. Oavsett om ni är ett företag som söker förnyat engagemang, en förening som vill fördjupa era relationer eller bara en grupp vänner och familj som längtar efter äventyr, så är First Class Travel här för att göra din drömresa till verklighet.

Vi lyssnar på era önskemål

Vi har många olika resor att erbjuda och vi tar alltid hänsyn till era önskemål både när det gäller hotell och vad ni vill uppleva. Genom att låta oss ta del av era tankar kring nästa större gruppresa kan vi skräddarsy den exakt som ni vill ha den.

Kontakta oss för mer information

Kanske vill ni ut i Europa med flyg och bara vara borta några dagar eller vill ni ha ut mer av er gruppresa och stanna borta en vecka. Vi erbjuder både korta resor och resor som gör att man även som del av en grupp vill stanna borta länge. Vi har lång erfarenhet av att gruppresor och hjälper er gärna med att arrangera ett spännande alternativ som passar just er.

Skräddarsydda gruppresor

  • boka gruppresor för > 10 personer

Vi arrangerar gruppresor för företag, föreningar, kompisgäng och andra grupper. Utifrån era intressen och önskemål arrangerar vi studie- och temaresor, personal- och kundresor över hela världen.

Se våra gruppresor för ett par inspirerande förslag.

OBS! Det går inte att anmäla endast t ex 2 personer då detta inte är gruppresor i den bemärkelsen.

FAQ - Gruppresor

Hur många måste man vara för att kunna boka en gruppresa?

För att man ska räknas som en grupp måste man vara minst tio personer som åker tillsammans.

Blir det dyrare per person att boka flygbiljetter för en gruppresa?

Biljettpriset hänger ihop med tillgång och efterfrågan på de aktuella flighterna och på hur långt i förväg man bokar. Är man ute i god tid kan man oftast få ett bättre pris men inte nödvändigtvis.


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo