Våra resmål

Europa

Vad är ditt Europa? Är du den som bockar av alla ställen du har varit på? Åker du till olika städer? Solsemester? Har du en drömresa? Vi hjälper er med era önskemål.

Sparesor

Sparesor - Varför inte unna dig lite SPA? Här har vi plockat ut några godbitar till er, men ni kan också skräddarsy er egen resa. Låt oss hjälpa er!

Våra vinresor

Skräddarsy din gruppresa till storslagna vindistrikt enligt dina önskemål. Res på en ljuvlig vinresa med guide. Skicka förfrågan om gruppresan här! Våra vinresor - Vi har kontakterna för en lyckad skräddarsydd resa.

Sol & Bad

Var i världen vill ni ligga och guppa på en strandmadrass? Här har vi plockat ut några godbitar till er, men ni kan också skräddarsy er egen resa. Låt oss hjälpa er med bokning och tolkning av inreseregler!

Weekendresor

Weekendresor till olika destinationer i Europa. Välj vårat färdigkomponerade paket eller skräddarsy enligt dina önskemål. Boka din weekendresa med oss! Koppla av några dagar med en härlig weekendresa. Vad sägs om en spa-weekend, ett citybreak eller en kulturupplevelse? Vi hjälper er att boka och tip...

Afrika

Har ni alltid drömt om en resa till denna väldiga kontinent? Åk på safari och upplev Afrikas djur och natur. Njut av en solsemester eller låt oss skräddarsy en resa speciellt för er.

Asien

Så många kulturer, fantastisk mat och vibrerande färger. Åk med oss på gruppresa, kryssning eller en varm härlig solsemester. Vad vill ni uppleva?

Nord- och sydamerika

Upptäck Amerika, oavsett om ni vill bila, kryssa eller bara ligga under en palm så hjälper vi er.

Kryssningar

Kryssningar över hela världen som passar alla hittar du här! Kryssa med färdigkomponerat paket eller skräddarsy enligt dina önskemål. Boka kryssning idag! Kryssningar - Vi är övertygade om att det finns en kryssning för alla oavsett om ni vill åka som par, familj eller kompisgäng. Vi hjä...


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo