Skip to main content

Puerto Banús

Elegant och modernt i Puerto Banús

I Puerto Banús får ni allt som hör en sol- och nöjessemester till och är ni golfare har ni möjligheten att spela på några av solkustens bästa banor. 

 

 

Hotell

Hotell

Genomtänkta designade rum

Rummen är elegant inredda med moderna möbler och modern konst. I alla rum finns luftkonditionering, en platt-TV med satellitkanaler och en minibar. Vissa rum har utsikt över poolen. Maten är utsökt och en stor diger frukostbuffé serveras i en av hotellets restauranger. Mot tillägg kan halvpension bokas, dock finns det ett enormt utbud av restauranger på gångavstånd.

Resmål

Resmål

Fantastisk marina som kantas av restauranger, barer och kaféer

På promenadavstånd från hotellet ligger Puerto Banús marina som kantas av restauranger, barer och kaféer. I gränderna en gata upp ligger shoppinggatan med exklusiva butiker på rad. Stranden som sträcker sig till både öster och väster om marinan bjuder in till avkoppling och ett dopp i havet. En taxiresa eller taxibåtresa in till Marbella som ligger ca 6 km öster om Puerto Banús ger er ytterligare en dimension av strand, restauranger och nöjen.

I Puerto Banús får ni med andra ord allt som hör en sol- och nöjessemester till och är ni golfare så har ni möjligheten att spela på några av solkustens bästa banor.

Resfakta

 • Transfertid ca 40 min
 • WiFi över hela hotellet
 • Bad/Strand ca 400 m

Fler resmål

Nyfiken på andra sol & badresor?

Se fler av våra gruppresor. Välj ett av våra handplockade resmål eller skräddarsy er egen drömresa!

Fler sol & badresor >>

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo