Skip to main content

Holbox

Genuint och mexikanskt lyxigt

Villa HM Paraiso del Mar är ett Maya paradis med mycket trä och massor med vibrerande färger. Genuint och mexikanskt lyxigt. Hotellet ligger längs den långa vita stranden vilket också är den bästa vägen till byn. Här kan man ligga i hängmattan på balkongen eller under en palm på stranden. På Paraiso del Mar och Holbox lever man i nuet och allt annat kan vänta.

 

Hotell

Hotell

Smakfullt mexikanskt direkt på stranden

Rummen är ljusa och fina. Inredda i trä och färgglada vävda mexikanska tyger. Allt är smakfullt mexikanskt. Alla sviter har sin egen jacuzzi med härlig utsikt. Vill man läsa en bok går det utmärkt i hängmattan på balkongen eller uteplatsen. Hela hotellet har en lugn och stilla atmosfär. Restaurangen har en stor variation av mat och du kan alltid äta välsmakande och välkända mexikanska maträtter. Förutom restaurangen finns tre olika barer som även serverar snacks och lättare måltider.

Resmål

Resmål

Den bilfria ön där tiden står still

Holbox är en ö norr om Mexikos Yucatán-halvön. Det är en del av ett naturreservat och åtskilt från fastlandet av Yalahau-lagunen, som är hem för flamingos och pelikaner. Ön ligger mellan Karibiska havet och Mexikanska golfen och är rik på marint liv som havssköldpaddor och valhajar.

Holbox ligger ca 2,5 timme från flygplatsen i Cancun inkl båtresa (25 min). Det är en god idé att hyra en golfbil en timme och köra runt på ön eller hyr cyklar. Här har ni möjlighet att se både flamingos och pelikaner.

Det finns en del härliga restauranger och barer i byn. Vill ni ha en färgsprakande upplevelse ska ni äta på La Isla del Colibri och den bästa Margarita dricker ni på Viva Zapata.

Vägen in till byn går via stranden och på kvällen kan det vara bra att ha en ficklampa då belysningen är ganska sparsam. 

Resfakta

 • Transfertid ca 2,5 timme 
 • Båtresa ca 25 min
 • WiFi på rum och reception
 • Bad/strand 0 m

Fler resmål

Nyfiken på andra sol & badresor?

Se fler av våra gruppresor. Välj ett av våra handplockade resmål eller skräddarsy er egen drömresa!

Fler sol & badresor >>

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo