Skip to main content

Konferensresor

Motivation och engagemang är ledord vi arbetar efter när vi skräddarsyr din konferens- eller utbildningsresa. Vi tar fram en helhetslösning där varje detalj anpassas efter era behov och önskemål.

Kontakta oss

Ni kan fokusera på konferensensen!

  • Vi tar hand om hela resan med innehåll från a till ö
  • Flyg ”vi chartrar flyg om ni är många” och ordnar med transfer 
  • Vi tar fram förslag på hotell och konferensanläggning 
  • Restauranger
  • Aktiviteter och utflykter på plats

Kontakta oss gärna på info@firstclasstravel.se eller 040-45 29 90.

Exempel på Konferensresor;

Företagssegling

Varför inte hålla hela konferensen ombord på en segelbåt med skeppare? Den perfekta teambuildingsaktiviteten, lär er segla tillsammans!

Konferensresa till Lissabon

Varva konferensen med historiska sevärdheter! Vill ni se mer på kort tid så hoppa med fördel på en utav Lissabons alla spårvagnar!

Konferensresa till Amsterdam

Vad sägs om att flytta hela konferensen till "Norra Europas Venedig"? Ta en rundtur på Amsterdams kanaler med klassisk salongbåt eller varför inte utmana varandra lagvis i ett Amsterdam Quiz!

Konferensresor av resexperter

Utforska världen genom spännande konferensresor utomlands! Vi är experter på att arrangera konferensresor och erbjuder unika upplevelser och möjligheter för alla företag.

First Class Travel har organiserat många konferensresor genom åren och byggt upp ett unikt nätverk av resmål och hotell. Vill ni hålla konferensen på en exotisk strand i Karibien, i en kulturrik stad i Europa eller på en härlig destination i Sverige? Vi har resmål för era grupp -och arbetslag.

Konferensresor utomlands

Om ni väljer en konferensresa utomlands eller i Sverige, finns det ett flertal resmål vi ofta varmt rekommenderar.

För er som vill kombinera konferens med en fantastisk miljö är Milano ett perfekt alternativ. Här hittar ni en livlig storstadspuls och konferensanläggningar med tillgång till bekväma hotell och härliga restauranger när dagens konferens är avslutad.

Andra destinationer med unika möjligheter är storstäder som New York och London. Känn business-pulsen på Wall Street eller i London. Här hittar ni även aktiviteter för team-building och annat kul för att stärka lagandan.

First Class Travel hjälper er att hitta den destination som passar just ert företag bäst för en lyckad konferensresa. Vi vet hur vi gör er resa smidig och enkel för hela resesällskapet.

Målet med konferensresan

Vi strävar efter att överträffa era förväntningar och hjälper er skapa en resa som inspirerar och motiverar samtliga deltagare.

Med vår expertis hjälper vi er att planera och genomföra en konferensresa utomlands som blir en oförglömlig upplevelse för alla!

Konferensresor för alla

Oavsett om ni är ett stort multinationellt företag eller en mindre organisation, vill vi skapa en konferensresa som passar just era behov och er budget.

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder från olika branscher och företagsstorlek med att genomföra framgångsrika konferenser på olika destinationer.

Etablerat nätverk

Vi gör mer av resan och kombinerar arbete och nöje på bästa sätt, där era deltagare kan njuta av en fantastisk atmosfär på utvalt resmål, samtidigt som de får ut det mesta av konferensen.

Konferensresa utifrån era önskemål

Vi arrangerar konferenser och mötesplatser som passar våra kunder och samarbetar med noggrant utvalda hotell och konferensanläggningar runt om i världen, samt gör varje detalj så bra som möjligt. Låt oss skräddarsy er nästa konferernsresa!

Aktiviteter på konferensresan

Vi förstår att resan i sig är lika viktig som själva konferensen. Därför kan vi även anordna spännande aktiviteter och utflykter som ger teamet möjlighet att utforska den lokala kulturen och skapa minnesvärda upplevelser.

Från guidade turer i historiska sevärdheter till adrenalinpumpande utomhusaktiviteter, skapar vi en resa som uppskattas av alla.

Pålitlig partner på konferensresan

Med vår dedikerade service och expertis ser vi till att er resa blir en framgång från början till slut.

Vi hjälper er och tar hand om allt, från att organisera flygresor och boende till att planera programmet och tillhandahålla bra och stabil support under hela resan.

Kontakta First Class Travel

Med en lång erfarenhet inom konferensresor över hela världen kan vi garantera att varje detalj kommer att tas hand om på bästa sätt.

Vi tror på att konferensresor ska vara så inspirerande och värdefulla för de resande som möjligt.

Vi är redo att sätta vår passion för resor i arbete för ert företag. Kontakta oss och tillsammans skapar vi en konferensresa som blir ett minne för livet.

Kontakta oss gärna på info@firstclasstravel.se eller 040-45 29 90.

FAQ

Varför åker företag på konferens?

En konferensresa ökar motivationen genom att erbjuda medarbetarna en paus från den vanliga arbetsmiljön. Detta leder i sin tur ofta till förbättrade arbetsresultat.

Hur mycket kostar en konferensresa?

Priset på resan varierar beroende på längd, destination och antal deltagare. Hos First Class Travel skräddarsyr vi resan för att passa din budget.

Vad menas med en konferens?

En konferens är en mötesplats där människor samlas för att diskutera ett specifikt ämne, och kan till exempel vara ett företagsmöte.


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo