Skip to main content

Konferensresor

Motivation och engagemang är ledord vi arbetar efter när vi skräddarsyr din konferens- eller utbildningsresa. Vi tar fram en helhetslösning där varje detalj anpassas efter era behov och önskemål.

Kontakta oss

 • Vi tar hand om hela resan med innehåll från a till ö
 • Flyg ”vi chartrar flyg om ni är många”
 • Hotell
 • Transfer
 • Konferensanläggning
 • Restauranger
 • Aktiviteter på plats
 • Utflykter
 • Ni kan fokusera på konferensens innehåll

Kontakta oss gärna på info@firstclasstravel.se eller 040-45 29 90.

First Class Travel; Konferensresor utomlands

Utforska världen genom spännande konferensresor med oss! Vi är experter på att arrangera konferensresor och erbjuder unika upplevelser och möjligheter för ditt företag. Med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap hjälper vi dig att skapa den bästa konferensresan någonsin.

First Class Travel har organiserat konferensresor genom åren och byggt upp ett unikt nätverk av resmål och hotell. Oavsett om du vill hålla din konferens på en exotisk strand i Karibien, i en modern stad i Europa eller på en härlig destination i Sverige, har vi resmål för dig.

Konferensresor utomlands

Vi förstår att en konferensresa utomlands inte bara handlar om möten och föreläsningar, utan också om att skapa minnesvärda upplevelser. Därför erbjuder vi ett brett utbud av aktiviteter och utflykter som kan anpassas efter dina önskemål.

Oavsett om det är en teambuilding-aktivitet i vildmarken, en spännande stadstur eller en avkopplande spa-dag, kan vi skräddarsy programmet för att passa din grupp.

Vårt mål är att göra er konferensresa utomlands till verklighet. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och skapa en resa som kommer att inspirera och motivera dina deltagare.

Med vår expertis och resurser, vill vi hjälpa dig att planera och genomföra en konferens som kommer att bli en oförglömlig upplevelse för alla.

Konferensresor för alla behov

Oavsett om du är ett stort multinationellt företag eller en mindre organisation, vill vi skapa en konferensresa som ska passa dina behov och budget.

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder från olika branscher och storlekar att genomföra framgångsrika konferenser på olika destinationer, och vi finns redo för att hjälpa även dig, oavsett om det är i Sverige eller på andra sidan jordklotet.

Vi hjälper våra kunder

Med en lång erfarenhet inom konferensresor över hela världen kan vi garantera att varje detalj kommer att tas hand om. Vi har ingående kunskap om olika konferensdestinationer och kan guida dig genom de bästa valen för ditt företag.

Etablerat nätverk

Vårt nätverk sträcker sig från pulserande städer som New York och Tokyo till idylliska stränder på Maldiverna och vackra naturlandskap i Sydamerika.

Vi gör mer av resan och kombinerar arbete och nöje på bästa sätt, där dina deltagare kan njuta av en fantastisk atmosfär samtidigt som de får ut det mesta av konferensen.

Konferensresan

Förutom att erbjuda enastående resmål, kan vi också arrangera konferenser och mötesplatser som passar dina specifika behov.

Vi samarbetar med noggrant utvalda hotell och konferensanläggningar runt om i världen och gör varje detalj så bra som möjligt.

Oavsett om du behöver en stor konferenssal med den senaste tekniken eller en intimare miljö för mindre grupper, kan vi tillgodose dina önskemål.

Aktiviteter och utflykter

Vi förstår att resan i sig är lika viktig som själva konferensen. Därför ordnar vi även spännande aktiviteter och ofta utflykter som ger dina deltagare möjlighet att utforska den lokala kulturen och skapa minnesvärda upplevelser. Från bra, guidade turer i historiska sevärdheter till gastronomiska äventyr och adrenalinpumpande utomhusaktiviteter, kan vi skapa en resa som passar både affärs- och fritidsintressen.

Pålitlig partner

Vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det gäller konferensresor över hela världen. Med vår dedikerade service och expertis ska vi se till att din resa blir en framgång från början till slut.

Vi hjälper er och tar hand om allt, från att organisera flygresor och boende till att planera programmet och tillhandahålla bra och stabil support under hela resan.

Kontakta oss

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa en konferensresa som kommer att inspirera och engagera dina deltagare.

Vi är redo att sätta vår passion för resor till arbete för dig och ditt företag. Tillsammans kan vi skapa en konferensresa som blir ett minne för livet och öppnar upp nya möjligheter för framgång och tillväxt.


För din trygghet
 • IATA logo
 • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
 • SRF logo