Skip to main content

London

Weekend i Europas största metropol

Det här är inte bara vilken storstad som helst, London är Europas största metropol med en unik personlighet formad av sina ikoniska landmärken, århundranden av historia och sin trendiga mode-, konst- och matkultur.
 

 

Hotell

Hotell

En pärla mitt i hjärtat av teaterdistriktet

På Bloomsbury Hotel har du möjlighet att koppla av i komfort och stil medan du besöker London, oavsett om du är i huvudstaden för affärer eller för fritid, eller till och med för båda. Förutom ett elegant rum eller svit kan du njuta av de bekvämligheter och tjänster du kan förvänta dig av ett lyxhotell. Sätt dig i en skön fåtölj, släng upp fötterna och njut av en bra bok efter ha sprungit på stan en hel dag.  

Resmål

Resmål

Återkommande favorit som bara har mer att ge

London är storfavoriten vi svenskar aldrig tröttnar på. Det finns massor att göra i London. Oavsett om ni vill shoppa, gå på teater eller ströva längs Oxford Street så får ni aldrig tråkigt.

Förutom de traditionella sevärdheterna såsom Big Ben, parlamentshuset och slottet Towern kan man se staden lite från ovan med London Eye, ett gigantiskt pariserhjul vid Themsen. Gör ett besök på imponerande Tate Modern Museum och njut eller förfasas över de annorlunda utställningarna.

Shoppingen i London är naturligtvis bland den bästa i världen och här hittar man något för alla smaker och storlekar. På Bond Street finns de stora modehusens butiker, i SoHo de lite mindre designerna och på Oxford Street blandas H&M med ‘passa på-butiker’ och skoaffärer. Bloomsbury Hotel ligger bara 10 minuters promenad från både Covent Garden och Oxford Street.

Resfakta

 • Transfertid 30 min London City Airport, 60 min Heathrow Airport, 90 min Gatwick Airport
 • WiFi på hela hotellet
 • Mitt i teaterdistriktet och ca 200 meter från British Museum

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo