Skip to main content

Kryssningar

Vi är övertygade om att det finns en kryssning för alla oavsett om ni vill åka som par, familj eller kompisgäng. Vi hjälper er att hitta rätt kryssning. 

Flodkryssningar NYHET!

Njut av härliga flodkryssningar. Koppla av på en flytande resort med det lilla extra. Utforska intressanta och vackra städer. Boka lyxig flodkryssning idag! Lyxiga Flodkryssningar - Upplev våra oförglömliga flodkryssningar som förenar avkoppling med äventyr och skapar minnen för livet. L...

Segelkryssningar NYHET!

Segelkryssningar - Boka en dubbelhytt ombord och låt besättningen ta hand om seglingen och matlagningen. Allt du behöver göra är att packa dina väskor och koppla av...och det bästa av allt, ingen erfarenhet krävs! Kliv ombord och låt den professionella besättningen ta dig på ett minnesvä...

Kryssningar Medelhavet

På en kryssningsresa i Medelhavet får du möjligheten att uppleva flera europeiska länder på en och samma resa. JUST NU Sommarkampanj med All Inclusive Plus på MSC Cruises! Jag vill bli kontaktad...

Kryssningar Karibien

Kryssa i Karibien och vakna upp till en ny paradisstrand nästan varje dag. Många öar att upptäcka så låt oss hjälpa er att hitta den bästa rutten för er.

Kryssningar Asien

Kryssning i Asien med Royal Caribbean. Kryssa med vårat färdigkomponerade paket eller skräddarsy enligt dina önskemål. Boka din kryssning i Asien med oss! Vill ni uppleva Asien på ett lyxigt, bekvämt sätt och samtidigt se många magiska platser? Då är kryssning ett alternativ för er!...

Kryssning Australien

Australien och Stora Barriärrevet - Kryssa utmed Australiens fantastiska östkust. Kryssningen utgår från Sydney till Airlie Beach, Yorkeys Knob, Port Douglas, Willis Island, Brisbane och tillbaka till Sydney igen.

12 dagar från 11 150:- Läs mer

Lyxkryssningar Medelhavet

Stort urval Lyxkryssningar Medelhavet utifrån era önskemål. Vi hjälper er hitta rätt fartyg och rutt för Lyxkryssningar Medelhavet. Kontakta oss idag! Lyxkryssningar Medelhavet - Lyxkryssningar Medelhavet är kryssningar som erbjuder högre standard och mer exklusiva faciliteter jämfört me...

Jorden Runtkryssning - MSC Poesia 2024

En världsomsegling som ger minnen för livet - Utforska världen med MSC Poesia som avgår från Civitavecchia (Rom) den 4 januari 2024. Kryssningen avslutas 4 maj 2024 i Warnemünde (Tyskland). Andra av- och påstigningshamnar finns. Ni kryssar från Medelhavet till Röda havet genom Suezkanale...

121 dagar från 191 000:- Läs mer

Boka er kryssning hos oss!

Vi har lång erfarenhet av kryssningsbokningar och hjälper er att hitta rätt rederi, rutt och fartyg då det finns en kryssning för alla. Fundera på vad ni vill se under er kryssning. Stort eller litet fartyg? Valet av hytt styrs av om ni vill spendera mycket tid på däck eller nyttja hyttens bekvämligheter.

Helpension ingår alltid och de flesta rederier erbjuder olika former av förmånliga dryckespaket som kan bokas i förväg.

Varför inte prova en udda rutt och kryssa enkel resa? Mellan olika säsonger förflyttar rederierna sina kryssningsfartyg och det sker oftast mellan Europa och USA. Dessa kryssningar genomförs vanligtvis från USA på våren och från Europa på hösten och till bra priser.

Kryssningar jorden runt blir mer och mer populära. Fartygen lägger oftast ut i början av januari och kryssningen varar i ca 100 dagar. Viktigt är att tänka ett år framåt i tiden då dessa kryssningar ofta är fullbokade långt i förväg. 

MSC Cruises 3*+

Moderna fartyg och mat med inspiration från Italien och Medelhavet i kombination med attraktiva priser gör MSC Cruises till ett av de mer populära rederierna. MSC Cruises passar för alla åldrar och det finns många aktiviteter för barn och unga ombord. Reser man som familj finns det rymliga hytter och sviter för upp till 10 personer.

Helpension ombord ingår alltid.

Här kryssar de: Östersjön, Medelhavet, Atlanten, Karibien, Sydamerika och Persiska viken.

 

Norwegian Cruise Line 4*

Ledorden hos Norwegian är Freestyle och Feel Free at Sea. Det innebär att det inte finns några måsten, klädkoder eller bestämda middagstider! Feel Free att göra som DU vill! Norwegian passar för alla åldrar och för barnfamiljer finns det familjehytter.

Helpension ombord ingår alltid.

Här kryssar de: Norska fjordarna, Östersjön, Medelhavet, Atlanten, Karibien, Hawaii, Kanada, Alaska och Sydamerika. Norwegian är ett av få rederier som seglar ut från själva Manhattan när kryssningen startar i New York. I sig en härlig upplevelse.

 

Royal Caribbean International 4*

Ett av världens största rederier och i deras flotta ingår tre av världens största kryssningsfartyg Symphony of the Seas, Harmony of the Seas och Oasis of the Seas. Royal Caribbean har något för alla och passar för par, familjer och vänresor.

Helpension ombord ingår alltid.

Här kryssar de: Östersjön, Medelhavet, Atlanten, Panamakanalen, Västindien, Hawaii, Mexiko, Alaska, Fjärran Östern, Australien och Nya Zeeland.

 

Celebrity Cruises 4*+

Rederiet är systerbolag med Royal Caribbean och vänder sig främst till vuxna resenärer om man ser till aktiviteterna som erbjuds. Ombord är det modern lyx i kombination med snygga lounger och spännande restauranger.

Helpension ombord ingår alltid.

Här kryssar de: Skandinavien, Medelhavet, Atlanten, Alaska, Hawaii, Karibien, Panamakanalen, Sydamerika, Asien och Australien.

 

Azamara Cruises 4*+

Rederiet ägs av Royal Caribbean och Azamaras flotta består av tre fartyg, Azángara Journey, Azángara Quest och Azángara Pursuit. De är mindre fartyg och då fartygen tar ombord färre än 700 gäster blir det är sällan några köer, varken vid av- och påstigning eller till restauranger. Det erbjuds längre hamnuppehåll.

Helpension ombord ingår alltid.

Här kryssar de: Medelhavet, Atlanten, Karibien, Indiska Oceanen och Asien.

 

Princess Cruises 4*+

Rederiet är ett av världens största rederier med ett stort utbud av destinationer. Princess vänder sig främst till en vuxen målgrupp och till familjer som vill kryssa tillsammans.

De anses vara ett av de bästa valen när det gäller generationsresor.

Helpension ombord ingår alltid.

Här kryssar de: Östersjön, Medelhavet, Atlanten, Panamakanalen, Karibien, Alaska med fokus på kombinerade kryssnings- och landresor, Kanada, Hawaii, Sydamerika, Oceanien och Asien med fokus på Japan.


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo