Skip to main content

Specialister på företagsresor

Vi hjälper företag med att ta fram grupp- konferens- och affärsresor över hela världen. Allt från en liten grupp till stora och logistiskt komplicerade företagsresor. Hos oss får ni personlig service av marknadens skickligaste reseproducenter. 

Jag vill bli kontaktad

Gruppresor

Skräddarsydda gruppresor - Vi arrangerar gruppresor för företag, föreningar, kompisgäng och andra grupper. Utifrån era intressen och önskemål arrangerar vi studie- och temaresor, personal- och kundresor över hela världen. Se våra gruppresor för ett par inspirerande förslag. OBS! Det går...

Konferensresor

Boka Konferensresan hos oss. Våra resespecialister sätter ihop konferensresan enligt era önskemål. Kontakta First Class Travel för professionell reseservice! Konferensresor - Motivation och engagemang är ledord vi arbetar efter när vi skräddarsyr din konferens- eller utbildningsresa. Vi...

Affärsresor

Affärsresor - Att boka en affärsresa där många olika delar ska koordineras är en tidskrävande utmaning. Oavsett om det är en enkel flygbokning eller en längre och mer komplicerad resa till flera olika platser, har vi kunskapen att snabbt leta fram den mest prisvärda lösningen. Kontakta...

Flygresor

Boka era flygbiljetter snabbt, tryggt och enkelt! Tänk på vilken tid det tar att söka efter flygbiljetter och tid är pengar! - Vi hjälper er snabbt och smidigt att hitta rätt flyg och ni behöver inte lägga tid på att ta er igenom alla krångliga fält som måste fyllas i, min...

Mässresor

Mässresor - En mässresa är alltid en bra investering och med oss som partner blir den ännu bättre. Vi arrangerar dina resor för personalen eller för dina kunder till branschmässor över hela världen. Kontakta oss Vi ser till att alla som reser vet vad som gäller Gruppbokningar på flyg H...

Eventresor

Eventresor - Våra projektledare hjälper till att arrangera era events, kick-offer, kundträffar eller föreläsningar. Vi håller i allt från projektledning till idéskapande, underhållning och aktiviteter. Kontakta oss Allt från events, kick-offer, kundträffar eller föreläsningar Vi kommer...

Företagsresor framtagna av resepecialister

Företagsresor framtagna av marknadens skickligaste reseproducenter. Vi har gedigen erfarenhet av produktion av grupp- och konferensresor, reseledning och koordinering på resmålet samt spetskompetens vid hantering av komplicerade flyglösningar.

Företagsresor med personlig service

Som kund inom företagsresor hos oss, får ni en egen reseproducent som lär känna ert företag och dess behov. Ni får även tillgång till vår strukturerade kommunikationsmodell och vi hjälper er att kvalitetssäkra hela produktionsflödet från A-Ö. En väl genomarbetad förproduktion är en starkt bidragande faktor till resans framgång.

Företagsresor med det lilla extra

Företagsresor utomlands, konferensresor, kickoffer eller personalresor med det lilla extra blir något att minnas tillsammans och referera till långt framöver. Vi hjälper dig att infria förväntningarna. Kontakta oss för professionell reseservice att överträffa förväntningar.

Vi är ett fristående företag

First Class Travel är privatägt och helt fristående från kedjor och stora organisationer. Vi är fria att välja de lösningar som är bäst för er och ert företag.

Boka din resa med First Class Travel

Vill du ha ut mer av det bästa av just dina medarbetare på resan? Vi jobbar alltid med kunden i fokus och gör alltid vårt bästa för att ni ska bli mer än nöjda.

Vi arrangerar mer än bara konferensen

Aktiviteter är alltid uppskattat på konferensen. Behöver du hjälp med att ta fram de bästa aktiviteterna på resan som passar just er gör vi det mer än gärna.

Konferens utomlands

Varför inte planera in en konferensresa till sydligare breddgrader. Flyg till en storstad med strandnära läge och boka in din nästa konferens för att få det bästa av två alternativ.

FAQ

Varför boka via resebyrå?

Det är tryggt och man erhåller personlig service av erfarna specialister inom resebranschen som kan ta fram det mest passande alternativet för just er.

Vilka resebyråer kan man lita på?

Det är alltid bra att välja en resebyrå som har betallösningar som man känner igen och som har ordnat med garanti för sin verksamhet genom Kammarkollegiet.

 


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo