Skip to main content

Segla i Bahamas

Segla i Bahamas

Exumas, som är en ögrupp i Bahamas, är känd för sina orörda stränder, turkosblåa vatten och avskilda öar. Att välja en yachtcharter i Exumas är ett utmärkt sätt att utforska denna underbara destination.

Båt

Segla ombord på en 42-fots katamaran med 4 dubbelhytter med plats för max 12 gäster

Program

Segla från Palm Cay Marina på Nassau under ett oförglömligt äventyr.

Att besöka de simmande grisarna på Big Major Cay är verkligen en unik och minnesvärd upplevelse för dem som reser till Exumas. Big Major Cay, även känd som Pig Beach, är en av de platser där vilda grisar simmar i det turkosblåa vattnet och interagerar med besökare. är definitivt en av de mest minnesvärda aktiviteterna på Exumas, och det ger en möjlighet att komma nära naturen och uppleva något helt unikt.

Att besöka Thunderball Grotto vid Staniel Cay är en spännande upplevelse, särskilt för fans av James Bond-filmer. Det bästa sättet att uppleva Thunderball Grotto är vid lågvatten. Under lågvatten är öppningen till grottan större och gör det enklare att komma in och utforska. Thunderball Grotto är känt för sitt klara vatten och imponerande undervattenslandskap. Ta med snorkelutrustning och simma in i grottan för att upptäcka dess skönhet. Grottan är känd för sina solstrålar som filtreras genom vattnet och skapar en magisk atmosfär.

Att besöka Compass Cay under din segling i Bahamas och simma med vänliga nurse sharks är en unik och spännande upplevelse.

 

Exumas pig wildlife water beach summer

Om resmålet

Segla i Exumas och njut av en av världens mest oförstörda seglingsdestinationer.

Högsäsongen är mellan december och april, vilket är den bästa tiden att besöka. De varmaste månaderna på Bahamas är juli och augusti och de regnigaste månaderna är maj och juni.

Att utforska dykning och snorkling i Exumas, speciellt runt Cayerna i de yttre öarna på Bahamas, är verkligen en fantastisk upplevelse. När du seglar Exumas rekommenderar vi att du ankrar vid Highbourne Cay Marina, varifrån du kan koppla av på stranden, vandra längs öns stigar och varva ner under happy hour på marinarestaurangen med utsikt över den underbara bukten.

Staniel Cay, där du hittar den vackra grottan som ses i James Bond-filmen Thunderball, är en annan höjdpunkt på alla seglingar i Bahamas. Eller varför inte besöka Warderick Wells Cay, den perfekta startpunkten för att utforska området med enastående naturskönhet som är Exuma Cays Land and Sea Park.

Exumas coast beautiful nature sailing boat

Karta


    För din trygghet
    • IATA logo
    • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
    • SRF logo