Skip to main content

Holbox 

Genuint mexikanskt, lyxigt och romantiskt

På Villa HM Paraiso del Mar och Holbox lever man i nuet och allt annat kan vänta. Hotellet ligger direkt på stranden och är ett Mayaparadis med mycket trä och massor med vibrerande färger. Paraiso del Mar uppmuntrar till en lugn och romantisk vistelse. Här kan man med fördel ligga i hängmattan på balkongen eller under en palm på stranden. Vill ni ha lite extra sand mellan tårna så tar ni en stillsam promenad längs den långa vita stranden vilket också är den bästa vägen in till byn.

 

Hotell

Hotell

Mer strandnära än så här blir det inte

Hotell Villa HM Paraiso del Mars inredning är smakfullt mexikanskt med en lugn och stilla atmosfär. Rummen är ljusa och inredda med typiska mexikanska färgglada vävda tyger och trä.Väljer ni en svit får ni dessutom er egen jacuzzi samt en härlig utsikt. På balkongen eller uteplatsen kan ni slänga er i hängmattan för lite avkopplande läsning. På restaurangen serveras det välsmakande och välkända mexikanska maträtter med stor variation. Hotellet har även tre olika barer och är man bara lite småhungrig passar de perfek för en lättare måltid eller lite snacks.

Resmål

Resmål

Ön med de vita sandgatorna där tiden står still

Norr om Mexikos Yucatán-halvön ligger ön Holbox som lockar till sig fågelnördar från hela världen p.g.a. sina exotiska fåglar. Ön som är en del av ett naturreservat är rik på marint liv och här finns stor chans för att se både valhajar och havssköldpaddor.

På Holbox finns inga bilar utan man tar sig runt antingen i golfbilar eller på cykel. Båda alternativen finns att hyra om man vill utforska den här lugna ön som är belägen mellan Karibiska havet och Mexikanska golfen. Med all säkerhet kommer ni få se både pelikaner och flamingos när ni tar er runt.

Från flygplatsen i Cancun tar det ca 2,5h till Holbox inkl båtresa (25 min). 

Inne i byn hittar man både mysiga restauranger och trevliga barer. På Viva Zapata serveras den bästa Magaritan och på La Isla del Colibri kan ni förvänta er en riktigt färgsprakande upplevelse.

När man ska gå hem från byn efter mörkrets inbrott är det bra att ha en ficklampa med sig då promenaden längs stranden till hotellet är väldigt dåligt upplyst.

Resfakta

 • Transfertid ca 2,5 timme 
 • Båtresa ca 25 min
 • WiFi på rum och reception
 • Bad/strand 0 m

Fler resmål

Nyfiken på fler av våra bröllopsresor?

Se fler av våra bröllopsresresor. Välj ett av våra handplockade resmål eller skräddarsy er egen drömmiga bröllopsresa!

Fler bröllopsresor

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo