Skip to main content

Holbox 

Genuint och mexikanskt lyxigt

På Villa HM Paraiso del Mar och Holbox lever man i nuet och allt annat kan vänta. Hotellet ligger direkt på stranden och är ett Mayaparadis med mycket trä och massor med vibrerande färger. Paraiso del Mar uppmuntrar till en lugn och romantisk vistelse. Här kan man med fördel ligga i hängmattan på balkongen eller under en palm på stranden. Vill ni ha lite extra sand mellan tårna så tar ni en stillsam promenad längs den långa vita stranden vilket också är den bästa vägen in till byn.

 

Hotell

Hotell

Smakfullt mexikanskt direkt på stranden

Rummen är ljusa och fina. Inredda i trä och färgglada vävda mexikanska tyger. Allt är smakfullt mexikanskt. Alla sviter har sin egen jacuzzi med härlig utsikt. Vill man läsa en bok går det utmärkt i hängmattan på balkongen eller uteplatsen. Hela hotellet har en lugn och stilla atmosfär. Restaurangen har en stor variation av mat och du kan alltid äta välsmakande och välkända mexikanska maträtter. Förutom restaurangen finns tre olika barer som även serverar snacks och lättare måltider.

Resmål

Resmål

Den bilfria ön där tiden står still

Holbox är en ö norr om Mexikos Yucatán-halvön. Det är en del av ett naturreservat och åtskilt från fastlandet av Yalahau-lagunen, som är hem för flamingos och pelikaner. Den bilfria ön, mellan Karibiska havet och Mexikanska golfen, är rik på marint liv som havssköldpaddor och valhajar.

Holbox ligger ca 2,5 timme från flygplatsen i Cancun inkl båtresa (25 min). Ön är bilfri men man kan hyra golfbil eller cyklar. Det är en god idé att hyra en golfbil en timme och köra runt på ön. Här har ni möjlighet att se både flamingos och pelikaner.

Det finns en del härliga restauranger och barer i byn. Vill ni ha en färgsprakande upplevelse ska ni äta på La Isla del Colibri och den bästa Margarita dricker ni på Viva Zapata.

Vägen in till byn går via stranden och på kvällen kan det vara bra att ha en ficklampa då belysningen är ganska sparsam. 

Resfakta

 • Transfertid ca 2,5 timme 
 • Båtresa ca 25 min
 • WiFi på rum och reception
 • Bad/strand 0 m

Fler resmål

Nyfiken på fler av våra bröllopsresor?

Se fler av våra bröllopsresresor. Välj ett av våra handplockade resmål eller skräddarsy er egen drömmiga bröllopsresa!

Fler bröllopsresor

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo