Skip to main content

Affärsresor

Att boka en affärsresa där många olika delar ska koordineras är en tidskrävande utmaning. Oavsett om det är en enkel flygbokning eller en längre och mer komplicerad resa till flera olika platser, har vi kunskapen att snabbt leta fram den mest prisvärda lösningen.

Kontakta oss

Gör det enkelt för er och spara tid genom att boka med First Class Travel. Vi tar hänsyn till dina önskemål och ditt företags riktlinjer och tar fram det bästa alternativet för dig och ditt företag. 

  • Hittar bäst flyg för dig
  • Bokar ditt hotell
  • Bokar din hyrbil
  • Informerar om ändringar
  • Ordnar alternativ vid inställda flyg

Låt oss boka dina Affärsresor

Luta dig tillbaka och låt oss sköta bokningen av dina affärsresor. Hos oss på First Class Travel får du snabb återkoppling på dina önskemål när det gäller dina affärsresor och vi tar hand om hela bokningen.

Kontakta oss gärna på info@firstclasstravel.se eller 040-45 29 90.

 

Er lokala affärsresebyrå på nätet

Vi arbetar med att hjälpa företag boka sina resor smidigt och effektivt. Genom vår expertis och erfarenhet effektiviserar vi era affärsresor. Läs mer om First Class Travel och lär känna er lokala resebyrå på nätet bättre!

Vi hjälper dig optimera affärsresan

Företagsresor och affärsresor är en viktig del av ett företags verksamhet. Oavsett om det handlar om att delta i viktiga möten, utforska nya marknader eller stärka relationer med kunder och samarbetspartners, kan en effektiv business-resa vara avgörande. För att säkerställa att dessa resor blir smidiga och produktiva, vill vi hjälpa er på flera olika sätt med den service era resande behöver.

Ta hjälp av reseexperter

Vi hjälper er med bekväma transportalternativ samt noggrant utvalda boenden, samt anordnar mötes- och konferenslokaler som passar ert företags krav och behov.

Vi finns tillgänglig genom varje steg i planeringsprocessen, från att boka flyg, tåg och hotell till att arrangera bilservice och måltider. Vi ser även till att era ambitioner med affärsresan går hela vägen till framgång.

Er affärsresebyrå

Vi gör affärsresan både produktiv och minnesvärd. Vi vet att tid är pengar och att en smidig resa är avgörande. Vi erbjuder även professionell hjälp av högsta kvalitet så att ni kan fokusera på affärer medans vi finns för att ta hand om resten.

Skräddarsydda affärsresor

Låt oss skräddarsy era affärsresor och anpassa varje detalj efter ert företags unika behov och preferenser, vilket kan bidra till större fokus och ökad produktivitet på affärsresan.

Vi vet att smidig bokning och kommunikation leder till kostnadsbesparingar. First Class Travel skräddarsyr er affärsresa efter önskemål och behov.

Vi gör det enkelt för våra kunder från början till slut. Vår policy är att hjälpa våra resande företagskunder på rätt sätt genom att hitta den perfekta resplanen för affärsresan.

Affärsresor för alla

Affärsresor är en viktig del av dagens affärsvärld. Det handlar om att skapa kontakter, etablera nya samarbeten och delta i branschspecifika evenemang.

Företag vill genom dessa resor uppnå flera mål. Det gör det möjligt att bygga och underhålla starka affärsrelationer, vilket kan vara svårare att åstadkomma genom enbart digital kommunikation.

Oavsett om ni är ett mindre företag eller en global organisation, tar vi fram ett förslag anpassat efter era behov och önskemål. First Class Travel hjälper företag i alla storlekar att göra sina affärsresor enklare och mer effektiva för de resande.

Oavsett företagets storlek

Hos oss är ingen affärsresekund för stor eller liten. Oavsett om det är en dagstur till Berlin eller en vecka lång resa med boende och transport så är vi där för våra resenärer.

First Class Travel hjälper er genom att kunna erbjuda sina resenärer de alternativen som passar för att göra affärsresor mer smidiga och produktiva på bästa sätt.

Erfaren affärsresebyrå

First Class Travel skräddarsyr era affärsresor efter önskemål och behov. Vår tjänst ger tillgång till flertal alternativ för flyg, tåg, hotell och konferenser.

Nyckeln till en framgångsrik affärsresa är att boka smidigt. Med vår policy och service hjälper vi våra resenärer på bästa sätt genom att hitta affärsresan som passar.

FAQ

Vad räknas som affärsresa?

En affärsresa innebär att en anställd reser eller ska utföra ett uppdrag bortom sin vanliga arbetsplats. Här betalar oftast företaget eller för boende och transport.

Vilken månad är det billigast att resa?

Augusti är generellt sett en bättre månad prismässigt, dock kan priserna variera beroende på faktorer som till exempel Covid-19 eller världens ekonomi.

Vad kostar en affärsresa?

Priser för affärsresor varierar mer beroende på destination, företagets storlek och längd på resan. Hos First Class Travel skräddarsyr vi resan till bästa pris.


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo