Skip to main content

Italienska Rivieran - Celebrity Cruises

Gå ombord på Celebrity Equinox i Barcelona och kryssa under 9 nätter med härliga stopp i Frankrike via Florens i Italien. Avstigning i Rom.

Rutt

Dag 1 - Barcelona

Cruises from Barcelona: Best Barcelona Cruises | Celebrity Cruises

Dag 2 - Till havs

Dag 3 - Provence (Marseille)

Insider's Guide to Provence, France | Celebrity Cruises

Dag 4 - Nice (Villefrance)

Denna juvel på den Franska rivieran skådar några av världens lyxigaste hotell, restauranger och kaféer. Promenera längs den berömda Promenade des Anglais eller se mästerverk av Matisse, Renoir, Monet och Chagall i ett av Nice många museer.

Nice Cruises: Best Cruises to Villefranche | Celebrity Cruises

Dag 5 - Santa Margherita

Beläget mitt på den Italienska rivieran, mindre än 6 km från Portofino. Staden Santa Margherita är tillräckligt stor för att erbjuda något för alla samtidigt som den behåller en småstadskänsla. Promenera längs den palmkantade hamnen, utforska marinan eller varva ner på stranden. Denna pittoreska kuststad har kaféer, restauranger, gelaterier, barer och butiker som kantar hamnen och vetter mot havet. När du besöker Santa Margherita med Celebrity har du ett otroligt urval av strandutflykter att välja mellan, inklusive vår Three Pearls of the Paradise Coast-turné. Vi tar dig till de tre lyxigaste semesterorterna på tre otroliga platser - Santa Margherita, Portofino och Rapallo där du kommer att njuta av den italienska rivierans sol, det frodiga landskapet och den hisnande arkitekturen. Eller följ med oss ​​på en tur till Cinque Terre där klippor vid havet och vingårdar omger de mysiga byarna i Cinque Terre. Vad du än bestämmer dig för att göra här så får du en autentisk upplevelse.

Tours & Sightseeing in Santa Margherita, Italy from a Cruise Ship | Celebrity Cruise

Dag 6 - Florens/Pisa (Livorno)

Den vackra italienska hamnen Livorno är porten till Florens, Pisa och Toscanas stora vinland. Pisa är mest känt för sitt berömda klocktorn i marmor, det lutande tornet i Pisa, som har lutat 14 fot sedan 1370.

Florens ligger i centrala Italien och huvudstaden i regionen Toscana och är födelseplatsen för historiens viktigaste kulturella och intellektuella uppvaknande - renässansen. Det finns så mycket att se och uppskatta på din kryssning till Florens. Oavsett om du står vid Brunelleschis röda katedralkupol på Piazza del Duomo eller överväger något av Michelangelos mästerverk, kommer du att känna att du är i närvaro av en av världens stora städer. Det hisnande landskapet och all romantik omger stadens gator, broar och byggnader som inte kommer att göra dig besviken.

Grannlandet Pisa är också värt att besöka och framförallt det lutande tornet i Pisa. Du hittar också mycket i gotisk arkitektur här, som Battistero, platsen där Galileo döptes. Gå till Museo Nazionale di San Matteo för målningar och skulpturer som sträcker sig över cirka 300 år med särskild vikt på konstnärerna från den toskanska skolan.

Dag 7 - Florens/Pisa (Livorno)

Leisurely Florence by Electric Cart in Florence/Pisa (Livorno), Italy | Celebrity Cruises

Dag 8 - Till havs

Dag 9 - Neapel

I regionen där pizzan först uppfanns vet du att maten kommer att bli otrolig. Oavsett om du letar efter en tunn, vedeldad Margherita, spaghetti alle vongole eller en zeppole som är pudrad med konditorsocker, kommer Neapel alltid att leverera. Längre söderut längs kusten, erbjuder Salerno dig en rik historia, men har också en fantastisk samling av parker, naturliga underverk och unika utsiktspunkter för att ta in Tyrrenska havets skönhet. Två städer. En otrolig sträcka av den italienska kusten.

Dag 10 - Rom

Det är endast ett fåtal städer i världen som kan skryta med en så välbevarad arkitektur, konst och religiös ikonografi som Rom. Det finns en enorm rikedom av kultur och historia att upptäcka. Besök de antika salarna i Colosseum med 50 000 platser, titta på taken i Sixtinska kapellet i Vatikanstaten och promenera på Capitoline Museum. Upplev autentisk pizza, färsk pasta, utmärkta ostar, viner, skaldjur och härliga desserter som tiramisu och gelato på familjeägda trattorior som har tillagat dessa traditionella rätter i århundraden. Gå på de kullerstensbelagda piazzorna och ta dig till smala sidogator där du hittar butiker av olika slag.

Cruises From Rome: Best Rome Cruises | Celebrity Cruises

Resfakta

I grundarrangemanget ingår:

 • 9 nätters kryssning med Celebrity Cruises ombord på Celebrity Equinox
 • Insideshytt
 • Helpension, skatter, underhållning
 • Hotellserviceavgift 

Fartyg

Celebrity Equinox fångar själva essensen av premium kryssning. Ombord kan du välja mellan tio exceptionella matställen. Koppla av och känn det riktiga gräset under dina fötter på Lawn Club när du seglar ut till havs. Med all tänkbar komfort, tillsammans med Celebritys oöverträffade service, lovar vi en oöverträffad upplevelse oavsett destination. Celebrity Equinox erbjuder fina middagar, magnifika platser ombord, rymliga hytter och prisbelönt service.

Onboard Experiences on Celebrity Eclipse | Celebrity Cruises

The Lawn Club

 

 

 

 

Resmål

En unik upplevelse väntar på varje destination! Kryssa från fantastiska Barcelona och avsluta din resa i Rom! Upplev härliga stopp i Frankrike med Marseille & Nice till Florens och Neapel i Italien under denna 10 dagars / 9 nätters kryssning i varma Medelhavet.

9 Nights Italian Riviera & France from Barcelona, Spain | Celebrity Cruises

 

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo