Skip to main content

Voyage Belek Golf & Spa 5*

Här kommer ni att trivas!

På Voyage är det kvalitét som gäller, det ser man i boende, service, restauranger och barer. Vill man komma undan semesterfirande barnfamiljer har hotellet en separat ”vuxenrestaurang” och även en ”vuxenpool” där det är lite lugnare. Spelar ni golf så finns Europatourbanan Monty direkt utanför hotellet. Här vet vi att ni kommer att trivas!

 

Hotell

Hotell

Nordisk design på lyxiga Voyage

Rummen är ljusa och inredda i modern nordisk design. Bufféerna är varierande, sju Á la carte restauranger bjuder på mat från olika världsdelar och snackrestaurangerna är öppna dygnet runt. Den långa strandpromenaden bjuder in till sol och bad, poolområdet till härlig avkoppling. SPA-avdelningen har många olika behandlingar att välja mellan. Det anordnas aktiviteter, uppträden, spelkvällar och fester så det finns alltid något spännande att göra på kvällarna.

Resmål

Resmål

Belek är känt för sina långa sandstränder

Hotellet ligger ca 25 minuter från Antalya och den internationella flygplatsen. I Belek bor ca 750 personer. Under sommarhalvåret växer antalet till cirka 10 000 då många arbetar inom turistnäringen.

Belek är känd för sina spa och mineralvatten från 7 olika källor.

Strax utanför Antalya kan man besöka Kursunlu vattenfall där finns det över 100 fågelarter som lever av detta naturliga under. Den dolda grottan på vattenfallets baksida är en populär plats att besöka. Nära Belek finns den hellenistiska staden Perge , som rankas som andra efter Efesos och den stora amfiteatern Aspendos som fortfarande idag kan rymma över 15 000 åskådare.

Resfakta

 • Transfertid ca 25 min
 • WiFi på hotellområdet och på rummen
 • Bad/strand 20-200 m 
 • Pool 5 st

Fler resmål

Nyfiken på andra sol & badresor?

Se fler av våra gruppresor. Välj ett av våra handplockade resmål eller skräddarsy er egen drömresa!

Fler sol & badresor >>

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo