Skip to main content
Segla i Kroatien bland pittoreska hamnar med små, vita stenhus, grönskande berg och dalar, med små öar och få en naturskön semester.

Segelkryssning Kroatien

Upplev en fantastisk seglingsupplevelse från Dubrovnik

Upplev Kroatien på ett unikt sätt ombord på en segelkryssning. Att segla med nya vänner genom olika destinationer med en professionell skeppare och värdinna/värd som tar hand om allt kan verkligen göra resan bekymmersfri och minnesvärd.

Följ med på ett otroligt spännande och avslappnat seglingsäventyr. Att kunna utforska de vackra öarna i Kroatien med en professionell skeppare och njuta av lokala smaker gör det verkligen till en minnesvärd resa. Detta är en drömresa för alla älskare av havet och äventyr. Att börja dagen med frukost och lunch ombord i sittbrunnen och segla mellan öar är en underbar upplevelse.

Sail Share - för dem som söker den perfekta kombinationen av komfort, äventyr och genuin seglingsglädje.

Båt

Med en 47-fots Sun Loft segelbåt har du en utmärkt plattform för att utforska Kroatiens dalmatiska kust på ett bekvämt och minnesvärt sätt. 

Egen hytt: Utnyttja din privata hytt som en plats att koppla av och återhämta dig när du behöver lite egen tid. 

Däckutrymme: Eftersom båten är utformad med gott om utomhusutrymme, dra nytta av det för att njuta av din omgivning. Använd däckutrymmet för att koppla av, sola, och kanske till och med ha några måltider utomhus medan du seglar eller när du ligger för ankare.

Gemenskap ombord: Med tanke på båtens storlek och design är det en perfekt möjlighet att umgås och skapa minnen med dina medresenärer. Organisera gemensamma aktiviteter som grillkvällar eller spelkvällar på däck.

Sun Loft 47

Program

Våra Sail Share seglingar erbjuder en exklusiv segelupplevelse i det magnifika Medelhavet. Med fasta resplaner, halvpension och inkluderade vattensporter blir detta en resa fylld med äventyr och avkoppling. Ombord på vår unika 47-fots segelbåt kan du njuta av livlig segling och optimerad utomhusnjutning medan vår professionella besättning tar hand om seglingen och matlagningen. Koppla av och låt oss guida dig genom de spektakulära Medelhavsöarna medan du skapar livslånga minnen.

Under dagarna när du seglar mellan öarna kan du njuta av måltider ombord och dela upplevelser med andra resenärer. Stanna till för att bada, paddla och utforska sevärdheter längs vägen kommer att skapa minnesvärda stunder. Avsluta varje dag på en ankarplats och leta upp lokala restauranger för att prova traditionella rätter och kroatiska viner är ett fantastiskt sätt att avsluta varje äventyrlig dag.

Dubrovniks gamla stad: Utforska Dubrovniks gamla stad, omgiven av sina ikoniska murar och välbevarade byggnader. Besök Stradun, huvudgatan, och upptäck stadens rika historia.

Korcula: Njut av att promenera genom Korculas smala gränder och besök Marco Polos hem. Missa inte den imponerande katedralen och det lokala hantverket.

Seglingsäventyr: Låt din skeppare visa dig de dolda pärlorna längs vägen. Var flexibel med din resplan för att dra nytta av oväntade möjligheter, som avskilda vikar eller pittoreska små byar.

Badplatser och aktiviteter: Stanna vid vackra stränder för att bada och koppla av. Om möjligt, ta med snorklingsutrustning för att utforska det marina livet vid kusten.

Lokal mat och dryck: Prova den utsökta kroatiska maten på lokala restauranger. Smaka på traditionella rätter som Pasticada, Risotto, och färsk skaldjur. Komplettera dina måltider med lokala viner som Plavac Mali eller Posip.

Kultur och historia: Besök historiska sevärdheter och museer längs kusten för att förstå regionens rika kultur och historia. Var öppen för att lära dig om lokalbefolkningens traditioner och sedvänjor.

Solnedgångar och kvällsnjutning: Utnyttja de underbara solnedgångarna vid ankarplatsen. Utforska lokala nattlivet eller njut av en avkopplande kväll ombord med middag under stjärnorna.

Res med andra resenärer: Eftersom du seglar med likasinnade resenärer, dela dina erfarenheter och skapa minnen tillsammans. Det är en fantastisk möjlighet att träffa nya människor och skapa varaktiga vänskaper.

Om resmålet

Utforska obebodda öar, nationalparker, fiskebyar och välkända restauranger från din seglingsresa i Dubrovnik. Det finns verkligen något för alla, från äventyrssökande till dem som föredrar lugnet och avskildheten.

Att smaka på de lokala traditionella rätterna och njuta av de kroatiska vinerna är ett måste för en fullständig kulturell upplevelse. Kroatien har en rik kulinarisk tradition, och varje region har sina egna specialiteter att erbjuda.

Segla från Dubrovnik och utforska de medeltida städernas dramatiska röda tegeltak omgivna av murar som möter det livliga blå vattnet i Adriatiska havet. Detta är verkligen ett unikt sätt att uppleva den historiska regionen och njuta av skönheten hos de otaliga öarna som ligger precis utanför kusten.

Att promenera genom de smala kullerstensgatorna i gamla stan i Korcula, koppla av på vackra stränder och utforska botaniska trädgårdar låter som perfekta sätt att fördjupa sig i kulturen och naturen på platsen.

Dubrovnik uråldrig arkitektur hamn semester

Karta


    För din trygghet
    • IATA logo
    • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
    • SRF logo