Skip to main content
Segla i Kroatien bland pittoreska hamnar med små, vita stenhus, grönskande berg och dalar, med små öar och få en naturskön semester.

Segla i Kroatien

Adriatiska havet är känt för sina klara blå vatten och pittoreska öar, vilket gör det till en idealisk destination för seglingsentusiaster. Res som par, familj, vänner, företagskonferens eller boka en generationsresa!

Hyra katamaran i Kroatien med bild på katamaran i solklart väder & i klart blått vatten. En kvinna syns sittandes på båten.

Hyra katamaran i Kroatien

Segla i Adriatiska havet - Starta seglingen från en av fyra baser från Pula i norr till Sibenik, Trogir eller Dubrovnik längst söderut. En av fördelarna med katamaraner jämfört med enskrovsbåtar är att du får en bekväm upplevelse ombord för att äta, koppla av och njuta av utsikten. Katam...

8 dagar från 4 500:- Läs mer
Segla i Kroatien med skeppare med bild på skeppare som drar i en lina på segelbåten. I bakgrunden syns havet, kuststad & skogar.

Segla i Kroatien med skeppare

Segla i Kroatien med skeppare - Anlita en lokal skeppare för din seglingssemester i Kroatien som verkligen kan öka avkopplingsfaktorn och göra din resa mer njutbar. En kunnig skeppare tar inte bara hand om båten och navigeringen, utan kan också dela med sig av lokala kunskaper och ge dig...

Segelkryssning Kroatien

Upplev en fantastisk seglingsupplevelse från Dubrovnik - Upplev Kroatien på ett unikt sätt ombord på en segelkryssning. Att segla med nya vänner genom olika destinationer med en professionell skeppare och värdinna/värd som tar hand om allt kan verkligen göra resan bekymmersfri och minnes...

8 dagar från 10 900:- Läs mer

Företagssegling i Kroatien

Företagssegling i Kroatien Ta med företaget på en annorlunda konferensupplevelse på havet! - Ta företagskulturen till nya höjder med vår teambuilding- och konferenssegling, en konferensresa utöver det vanliga Kontakta oss...

Hyra segelbåt i Kroatien

Hyra segelbåt i Kroatien - hyra båt Kroatien - Att segla till drömplatser på en egen chartrad båt ger en fantastisk frihetskänsla och möjlighet att utforska destinationer på det sättet man själv föredrar. Att hyra egen båt i Kroatien ger dig som seglare möjlighet att ha full kontroll öve...

Segling i Kroatien - upplev fantastisk skärgård

Att segla runt i Kroatien ger verkligen en unik möjlighet att utforska landets skönhet från ett annorlunda perspektiv. De många öarna och vikarna skapar en mångfaldig och vacker seglingsmiljö. Varje ö har sin egen charm och historia, och fiskebyarna lägger till en autentisk känsla till upplevelsen. Att utforska de pittoreska fiskebyarna ger möjlighet att uppleva den lokala kulturen och traditionella livsstilen. De större hamnarna, å andra sidan, erbjuder inte bara en möjlighet till nattliv och eleganta restauranger, men också en chans att koppla av och njuta av den pulserande atmosfären.

Att prova den lokala maten är alltid en höjdpunkt, och Kroatien erbjuder ett rikt kulinariskt utbud. Färska sardiner och bläckfisk är bara några exempel på de läckerheter som man kan smaka på längs kusten.

Segling i Kroatien erbjuder en fantastisk kombination av natursköna vyer, kulturell rikedom och gastronomiska upplevelser. Det är verkligen en destination som tilltalar dem som älskar att utforska och njuta av havet och dess omgivningar.

Att segla i Adriatiska havet och utforska de många öarna i Kroatien är en fantastisk upplevelse. Kroatien är känt för sina vackra kustlinjer, kristallklara vatten och historiska städer. Här är några tips för din båtcharter i Kroatien:

Planera din rutt: Leta information om olika öar och sevärdheter längs kusten.

Populära destinationer: inkluderar Dubrovnik, Split, Hvar, Vis och Kornati-öarna.

Båtval: Välj en båt som passar din gruppstorlek och preferenser. Det kan vara en segelbåt, katamaran eller motorbåt.

Seglingsförhållanden: Ha koll på väder- och seglingsförhållanden för att säkerställa en säker resa. Sommarmånaderna erbjuder vanligtvis stabilt väder.

Kulturella stopp: Besök historiska städer som Dubrovnik och Split för att uppleva Kroatiens rika historia och kultur.

Öhoppning: Utforska de olika öarna och deras unika charm. Varje ö har sin egen karaktär och attraktioner.

Mat och dryck: Njut av den läckra kroatiska maten, inklusive färsk fisk och skaldjur. Prova även de lokala vinerna.

Snorkling och vattensport: Ta tillfället i akt att snorkla i de kristallklara vattnen och använd vattensporter.ombord.

Säkerhet och regler: Se till att du är medveten om de lokala sjösäkerhetsreglerna och att du har rätt licenser och dokumentation.

Tidpunkt för resan: Beroende på din preferens, kan både våren och hösten vara underbara tider att besöka. Sommaren erbjuder varmare väder och ett pulserande nattliv.

Planera för avkoppling: Kom ihåg att ta det lugnt och njuta av ögonblicket. Segling i Kroatien erbjuder en unik möjlighet att koppla av och utforska i din egen takt.

 

Oavsett om du är en erfaren seglare eller nybörjare, kommer en båtcharter i Adriatiska havet att ge dig minnen för livet.


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo