Skip to main content

Kryssning från Singapore - Royal Caribbean

Kryssa med Royal Caribbean från Singapore under 9 nätter och besök Thailand & Vietnam. Ombord på Spectrum Of The Seas gör robotar dina drinkar i Bionic Bar.

Rutt

Dag 1 - Singapore

Dag 2 - Singapore

Singapore, en av de mest framåttänkande destinationerna i Sydostasien, där framtidens teknik och mångkulturella historia omfamnas genom konst, arkitektur och berättelser. Kryssa till Singapore för att känna den milda fuktigheten i Bukit Timah Nature Reserve, en regnskog som dominerar mitten av landet, eller ta en promenad längs Haji Lane i stadens centrum, ett eklektiskt område med djärva, färgglada malaysiska väggmålningar på varje vägg. För en blandning av historia och modern kultur, utforska de muslimska rötterna vid den stolta guld- och vita Sultan-moskén. Missa inte Gardens on the Bay, hem för futuristiska superträd, och gå den anslutande 22 meter höga OCBC Skyway som har utsikt över staden. Upptäck magin med en kryssning i Singapore.

singapore-marina-bay-sands-hotel.jpg (1920×1080)

Dag 3 - Till havs

Dag 4 - Nha Trang, Vietnam

Dag 5 - Ho Chi Minh, Vietnam

Officiellt namngiven Ho Chi Minh City 1976 för att fira återföreningen av Vietnam, många i landets största stad kallar den fortfarande Saigon, särskilt när man pratar om stadens centrum. Kryssa till Vietnam för att lära känna den enorma, livliga metropolen som är HCMC, som den vanligtvis förkortas, genom att besöka Cholon (Chinatown) i distrikt 5 - vandra dess smala gator och pittoreska pagoder, och gå in i det rökelsefyllda Thien Hau-templet . Fyll sedan på med kryddiga nötköttsnudlar på Ben Thanh-marknaden. 

Kryssningar till Ho Chi Minh City (Phu My), Vietnam | Royal Caribbean®  Cruises

Dag 6 - Till havs

Dag 7 - Bangkok (Laem Chabang)

Dag 8 - Bangkok (Laem Chabang)

I Bangkok möter det gamla det nya: Skyskrapor i kontrast till utsmyckade thailändska tempel, exklusiva cocktailbarer ligger runt hörnet från livliga stånd av gatumatsförsäljare och tuk tuk trampar bredvid bilarna på de livliga gatorna. Kryssa till Bangkok för att utforska stadens gröna utrymme i Lumpini Park, där du kan ta en promenad tillsammans med tai chi-utövarna tidigt på morgonen. Möt kulturens djupa rötter på Bangkoks nationalmuseum, gå sedan till Wat Pho för att se den 15 meter höga, 46 meter långa, bladguldsklädda statyn av den liggande Buddha. Eller se de höga spirorna och porslinsblommorna i Wat Arun från 1800-talet, eller Gryningstemplet.

Cruises to Bangkok (Laemchabang), Thailand | Royal Caribbean Cruises

Dag 9 - Till havs

Dag 10 - Singapore

Resfakta

I grundarrangemanget ingår:

• 9 nätters kryssning med Royal Caribbean ombord på Spectrum Of The Seas
• Insideshytt
• Helpension och fantastisk underhållning ombord
• Hotellserviceavgift

Fartyg

Upptäck Fjärran Österns äventyr på Spectrum of the Seas® – ett fartyg fullspäckat med nya upplevelser. Från personliga juicedrycker tillverkade av robotar på Bionic Bar® till revolutionerande boende i Suite Club med exklusiva bekvämligheter som privata matsalar, lounger och ett solarium. För att inte tala om karaokeshower i din egen privata 3D-bio i den helt nya Ultimate-familjesviten.

Things to Do on Spectrum of the Seas | Royal Caribbean Cruises

Bionic Bar | Perfect Mixology Bar | Royal Caribbean Cruises

Resmål

Upplev en vistelse i Fjärran Östern med Spectrum of the Seas® från Singapore som har en historisk tradition och en modern charm. Denna hamnstad är en av de mest fascinerande städerna. Här finns massor av saker att uppleva – fantastisk arkitektur, otroligt vacker natur och ett enastående utbud av mat och dryck. Avsätt några dagar till den här oförglömliga destinationen före eller efter din kryssning – du kommer inte att ångra dig.

 

Karta


    För din trygghet
    • IATA logo
    • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
    • SRF logo