Skip to main content

En världsomsegling som ger minnen för livet

Utforska världen med MSC Poesia som avgår från Civitavecchia (Rom)  den 4 januari 2024. Kryssningen avslutas 4 maj 2024 i Warnemünde (Tyskland). Andra av- och påstigningshamnar finns. Ni kryssar från Medelhavet till Röda havet genom Suezkanalen, Afrika, Sydamerika, Karibien, USA och Kanada innan ni återvänder till Europa via Grönland och Island. En unik chans ges att upptäcka många av världens vackraste platser under en och samma kryssning. Brasilianska Amazonas via den mäktiga Amazonfloden är en av höjdpunkterna.

Avgång den 4 januari 2024 och kryssningen avslutas 04 maj 2024.   

Rutt

* 122 Dagar * 52 Destinationer * 31 Länder 

MSC Poesia är ert hem under nästan 4 månader under en oförglömlig resa.

Kryssningen inleds med några av höjdpunkterna i Medelhavet som inkluderar anlöp till Frankrike, Spanien, Italien, Malta, Cypern, en övernattning i Haifa, Israel och dagsbesök till Kairo via hamnen i Said/Alexandria, Egypten. Gästerna kommer sen att resa genom den världsberömda Suezkanalen till det fantastiska Röda havet där sevärdheter från den antika världen väntar i Luxor och Petra.

Efter en övernattning i land i Jeddah, Saudiarabien går fartyget söderut till afrikanska juveler och kristallklart vatten i Zanzibar, Seychellerna och Mauritius innan MSC Poesia beger sig till Afrikas fastland för en rundtur i Sydafrika – Durban, Port Elizabeth och en övernattning i land för att se allt Kapstaden är känt för, inklusive det häftiga Taffelberget.

Därefter korsar fartyget södra Atlanten till Sydamerika för något alldeles speciellt – utforskning av brasilianska Amazonas. När gästerna kryssar uppför den mäktiga Amazonfloden så långt som till Manaus kommer gästerna att befinna sig i hjärtat av Amazonas regnskog. I Brasilien kommer gästerna också att besöka Salvador de Bahia och Belém samt ett övernattningsstopp i Rio de Janeiro med gott om tid att njuta av solen på Copacabana-stranden och det berömda nattlivet.

Näst på tur är de Karibiska pärlorna Saint Lucia, Barbados, Martinique, Dominikanska republiken och Bahamas inklusive MSC Cruises privata ö, Ocean Cay, på väg till Nordamerika.

I Nordamerika väntar övernattningar i Miami, Florida och New York City innan MSC Poesia fortsätter norrut till Nova Scotia och Quebec i Kanada. På vägen hem blir det anlöp till flera fantastiska destinationer i norra Europa plus Grönland och Island.

Rutt (med reservation för ändringar)

 

Resfakta

Varje dag ger er nya möjligheter att utforska världen

En chans att upptäcka nya platser och fantastiska smultronställen du inte visste fanns. Det ingår 15 utflykter i bokningen och naturligtvis kan andra utflykter bokas både i förväg eller under kryssningen. Följande utflykter är preliminärt inkluderade i resans pris. Naturligtvis kan andra utflykter bokas både i förväg eller under kryssningen i mån av plats.

 • Luxor, Egypten
 • Petra, Jordanien
 • Zanzibar, Tanzania
 • Port Victoria, Seychellerna
 • La Possession, Reunion
 • Kapstaden, Sydafrika
 • Rio de Janeiro, Brasilien
 • Salvador de Bahia, Brasilien
 • Belém, Brasilien
 • Manaus, Brasilien
 • Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas
 • New York, USA
 • Nova Scotia, Kanada
 • Quebec, Kanada
 • Reykjavik, Island

  Dine & Drink Package
  : Denna kryssning inkluderar drycker i huvudrestaurangernas öppettider under lunchen och middagens öppettider och i bufféområdet under tilldelad lunch- och middagstid. Dryckespaketet innehåller en mängd olika vinter som serveras per glas (vit, rött. rosé och mousserande viner), fatöl, mineralvatten, läsk och fruktjuicer. Bufféns öppettider: lunch: 11:30-16:00 / middag: 17:30-22:30. Paketet är inte giltigt för användning i någon av specialrestaurangerna eller barer utanför bufféområdet.

  Tvätt: 30% rabatt på alla tvätttjänster.

   

Fartyg

Fartyg

Lämna vardagens rutiner och fånga dagen

Ombord på MSC Poesia får ni ett gyllene tillfälle att lämna vardagens rutiner bakom er. Spendera nästan fyra fantastiska månader i en värld av komfort där det finns så mycket att njuta av. Den spektakulära vattenfallsfoajén och Zen Garden, en autentisk japansk sushi-bar och MSC Aurea Spa-avdelningen med ångbastu, bastu och massage. Allt för att skämma bort både kropp och själ. För de aktiva finns det tennisbana, shuffleboard, toppmodernt gym och minigolfområde, 3 simbassänger, 4 bubbelpooler och ett gigantiskt poolområde med bioskärm.

 


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo