Skip to main content
Seglingsresor med bild på katamaran i kristallklart vatten och skogsklätt landskap i bakgrunden. Bilden är tagen i fint väder.

Seglingsresor

Vi hjälper dig att förverkliga din drömresa på havet. Upptäck våra seglingar på destinationer världen över, ta med familjen, kompisgänget eller din partner på en oförglömlig upplevelse. Eller varför inte anordna en annorlunda konferens med företaget där ni har båten som ert hotell.  Vi skräddarsyr ditt paket med båtresa och flyg utifrån era önskemål.

Jag vill bli kontaktad

Segla i Medelhavet med bild på segelbåt mitt ute i havet. Lite molnigt men fint väder. Några personer syns i bakre delen av båten.

Segla i Medelhavet

Segla i Medelhavet - hyra båt Medelhavet - Hyr egen båt och segla själv ger verkligen möjligheten att skapa minnen och utforska olika destinationer. Med 40+ destinationer att välja mellan världen över så finns det verkligen en mångfald av platser att upptäcka. Medelhavet erbjuder allt fr...

Segla i Karibien med bild på segelbåt i kristallklart vatten med skogsklädd vik i bakgrunden & en liten strand utmed kusten.

Segla i Karibien

Segla i Karibien - Segla i ett av världens vackraste världsdelar & i kristallklart vatten. Upptäck Karibiens vackra öar där alla bjuder på sig egna unika charm. Segla i Karibien med alternativ som segelbåt, yacht & katamaran. Kontakta oss...

Segla i Indiska Oceanen med katamaran som seglar i fint väder. En del av havet är färgat i marinblå & andra i turkosblå.

Segla i Indiska Oceanen

Segla i Indiska Oceanen - Njut på en fantastisk seglingsresa i ljuvliga Indiska Oceanen. Segla med segelbåt, yacht & katamaran. Upptäck förtrollande destinationer och skåda på vackra vyer när du seglar i Indiska Oceanen! Kontakta oss...


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo