Skip to main content

Kryssningar i Medelhavet

På en kryssningsresa i Medelhavet får du möjligheten att uppleva flera europeiska länder på en och samma resa. JUST NU Sommarkampanj med All Inclusive Plus på MSC Cruises!

Jag vill bli kontaktad


Medelhavskryssning - MSC Cruises

Boka en kryssning med MSC Cruises i Medelhavet till välkända platser och avlägsna pärlor, njut av lokala delikatesser och otroliga stränder. Sommaren 2024 erbjuder ett stort utbud av både fartyg och rutter i Medelhavet med ett större och ännu mer varierat utbud av dryck...

8 dagar från 8 100:- Läs mer

Det bästa av Grekland - Celebrity Cruises

Följ med på en oförglömlig 10-nätters kryssning i Östra Medelhavet med besök bland Greklands vackra pärlor. Från Thessaloniki och Cypern till Rhodos och Kreta. -

11 dagar från 7 459:- Läs mer

Italienska Rivieran - Celebrity Cruises

Gå ombord på Celebrity Equinox i Barcelona och kryssa under 9 nätter med härliga stopp i Frankrike via Florens i Italien. Avstigning i Rom. -

10 dagar från 14 609:- Läs mer

Kryssningar i Medelhavet - boka medelhavskryssning hos First Class Travel

Drömmer du om att utforska de förtrollande stränderna och kulturella skatterna i Medelhavet? Vi erbjuder kryssningar till Västra Medelhavet, Östra Medelhavet och de fantastiska Grekiska Öarna, vilket ger dig en smörgåsbord av alternativ att välja från när du planerar din Medelhavskryssning.

Kryssning i västra Medelhavet

Boka en Medelhavskryssning till Västra delen av Medelhavet och ge dig själv en minnesvärd sommar. En kort flygresa tar dig till ditt startområde som kan vara Barcelona, Civitavecchia norr om Rom, Marseille, eller Neapel för att nämna några och sedan är det dags att stiga ombord på ditt kryssningsfartyg.

Njut av det underbara klimatet

En av de mest lockande fördelarna med en Medelhavskryssning är det underbara klimatet. Här kan du förlänga din sommar och njuta av solsken och behagliga temperaturer.

Något för alla

Oavsett om du föredrar att bada på vackra stränder, utforska historiska sevärdheter eller prova lokala läckerheter har Medelhavet allt att erbjuda och du kan påbörja din kryssning både i Spanien och Italien.

Vad vill du uppleva?

Med ett brett utbud av spännande städer och platser att besöka, från Barcelona och Malaga i Spanien till Rom och Venedig i Italien har du flera val. Du kan uppleva rika kulturer, arkitektoniska mästerverk och enastående landskap, allt under en och samma tripp. Medelhavet är en region som omfamnar mångfald och skönhet och passar alla.

Kryssning i Östra medelhavet

Vi erbjuder enastående kryssningar till Östra Medelhavet från Pireus, vilket är din biljett till en spännande rutt. Östra Medelhavet är känd för sina rika historiska platser, och på din Medelhavskryssning kommer du att utforska antika civilisationer och kulturellt betydelsefulla platser.

Denna del av Medelhavet är inte sen på att visa sig från sin bästa sida med pittoreska öar, inklusive den vackra ön Santorini. Den är också hem till historiska städer som Aten och Istanbul. Om du älskar historia och arkitektur kommer Östra Medelhavet att överträffa dina förväntningar.

Boka hos First Class Travel

Boka din Medelhavskryssning hos oss på First Class Travel och upplev ett äventyr du aldrig kommer att glömma. Vare sig du väljer Västra Medelhavet, Östra Medelhavet eller de förtrollande Grekiska Öarna, kommer du att bli överväldigad av skönheten och kulturen som Medelhavet har att erbjuda.

Kryssningar i Medelhavet

Vilka städer vill du se på ditt äventyr i medelhavet, Barcelona, Marseille eller Civitavecchia norr om Rom? Bra att känna till är att många hamnar runt medelhavet får mer besökare än vanligt under de dagar då flera fartyg stannar till och det kan bli trångt på gatorna.

Hur länge vill du kryssa

Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om en Medelhavskryssning. Kontakta oss idag och låt oss planera din perfekta resa till detta fantastiska hörn av världen.

Kryssningar i Medelhavet är olika långa och ditt fartyg besöker nya hamnar nästan varje dag. Upptäck hur det är att kryssa i Medelhavet och skapa minnen för livet och upplev dess rika historia.

Stort urval av rederier

Det finns många olika rederier att välja mellan, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises, Celebrity Cruises, Princess Cruises eller Royal Caribbean och detta är bara ett axplock av de alternativ som du kan hoppa på för att kryssa i medelhavet.

Bekvämt och prisvärt

På din kryssning i medelhavet ingår all inclusive och välj till vilket dryckespaket som passar just dig. Oavsett vilket rederi du väljer hjälper vi dig med din bokning och val av fartyg och lägger till de tillval som önskas.

Förläng sommaren och upplev mer

Välj en kryssning i medelhavet som utgår från Italien, Spanien eller Franska Rivieran. Den korta flygresan, värmen och de många intressanta städerna och platserna som du kan besöka, är alla klara fördelar och det mesta ombord ingår.

FAQ -Kryssning medelhavet

Varifrån utgår en kryssning i medelhavet?

Det finns ett antal hamnar att välja mellan beroende på om du vill kryssa i västra eller östra medelhavet. I Italien kan de t.ex. utgå från Neapel, Venedig eller Civitavecchia utanför Rom.

I Spanien finns också ett flertal hamnar att utgå från, t.ex. Barcelona och Palma de Mallorca. Väljer man en rutt i östra medelhavet kan din resa utgå från Pireus.

Vilket rederi ska man välja för kryssningar i medelhavet?

Det finns många rederier att välja mellan, MSC Cruises, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, Costa Cruises, Celebrity Cruises och Princess Cruises för att ge ett urval.

När är bästa tiden för en kryssning i Medelhavet?

Vi skulle nog säga att den bästa tiden är på våren eller tidig höst. Då slipper du den värsta hettan som kan infinna sig under sommaren.


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo