Skip to main content

MSC Cruises - Västra Karibien

Både storstad och paradisöar

MSC Seashore kryssar du med från Miami till Jamaica, Cayman Island, Mexico, Bahamas och åter till Miami.

 

Rutt

Karibien runt 

Miami, Mexico, Bahamas och Jamaica. Karibien har mycket att erbjuda. Med denna rutt får ni både storstad och paradisöar. 

Rutt (med reservation för ändringar)

Dag 1 – Miami, USA


Bild:
Miami

 

Dag 2 – Till havs

 

Dag 3 – Ocho Rios, Jamaica


Bild:
Ocho Rios, Jamaica

Dag 4 – George Town, Cayman Islands

 

Dag 5 – Cozumel, Mexiko


Bild: Consumela, Mexico

 

Dag 6 – Till havs

 

Dag 7 – Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

Ön Ocean Cay var från början en plats för industriell sandutvinning men har nu tagits an av MSC som gjort den till ett marint reservat för att skydda området. Samtidigt har företaget byggt upp ön för att MSC’s resenärer ska kunna uppleva platsen utan att göra ett ekologiskt avtryck. I den råa naturen kring de åtta stränderna finns ändå lyx att finna som Ocean Cay Spa och privata ”cabanas”.


Bild:
Bahamas

Dag 8 – Miami, USA

 

 

Resfakta

 

I grundarrangemanget ingår:

  • 7 nätters Karibienkryssning med MSC Seashoreinkl helpension, skatter och fantastisk underhållning varje kväll

 

Fartyg

MSC Seashore

MSC Seashore är en uppdatering av MSCs fantastiska fartyg MSC Seaview och MSC Seaside och är 16 meter längre med flera och större restauranger, kasino, butiker och nöjesområden. Samma antal däck men med nya utrymmen och kraftfullare motorer. Den innovativa MSC For Me-tekniken ger dig en förbättrad upplevelse ombord. 

Restauranger och buffé

En helt ny restaurang introduceras för dig som bokat Aureas upplevelsekategori, obs mot tillägg, samt ytterligare en huvudrestaurang. Det kommer finnas en nytt område för specialrestauranger på däck 8 och buffén kommer hittas på däck 16. Den nya platsen för specialrestaurangerna möjliggör havsutsikt över den fantastiska strandpromenaden som tar dig närmare havet medan du njuter av din lunch eller middag.
Det finns 20 specifika specialbarer för alla tillfällen dag som natt som erbjuder ett brett utbud där du kan koppla av och bland annat njuta av havsutsikten från Sky-baren med sin fantastiska utsikt och cocktailbaren i Chef's Court och mycket mer.

The Aft Pool

MSC Seashore erbjuder ett helt nytt utrymme på däck 8 med den ikoniska poolen i aktern som är designad för att ge utrymme till en ny dubbeldäckslounge precis nedanför poolen.

The Inside Pool

Ett större poolområde inomhus som erbjuder ett extra däck över och runtom poolen som ger dig en ännu bättre havsupplevelse.

MSC Aurea Spa

MSC Aurea Spa på MSC Seashore är ett lyxigt balinesiskt spa som erbjuder avslappnande behandlingar för att återuppliva kropp och själ. Avsluta i vårt termiska område, skönhetssalong eller med en manikyr. MSC Aurea Spa lämnar dig frisk och fräsch från topp till tå.

Resmål

Ocho Rios

Vad hade Jamaica varit utan sin Reggae? Svaret är, fortfarande ett fantastiskt land med otrolig natur. Ändå är det synd att missa Bob Marleys födelseplats, Nine Mile där reggaestjärnan växte upp tillsammans med sin mamma och hans släktingar bor kvar. Är man ett stort fan kan man även passa på att besöka Bob Marleys Mausoleum och museum i Kingston. Vill ni har mer action finns det ”White River Tubing” längs floden eller en klättertur till toppen av vattenfallet vid Dunn’s River Falls and Park. Gillar du höga höjder finns det möjlighet att hoppa från klippor och vattenfall eller slinga sig i lianer över turkost paradisvatten vid Blue Hole. Missa inte heller Mystic Mountain mitt i regnskogen eller Dolpin Cove där man kan simma med delfiner och rockor.

 

Karta


    För din trygghet
    • IATA logo
    • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
    • SRF logo