Skip to main content

Södra Karibien - MSC Cruises

Upptäck Karibiens pärlor söderut från Martinique till bland annat Barbados, Grenada, St Vincent och St Lucia där du möter en blandning av orörda öar med fantastiskt landskap. En del av det mer orörda Västindien.

 

Rutt

Dag 1 – Fort de France, Martinique

Dag 2 - Pointe-à-Pitre, Guadeloupe

Dag 3 - Castries, Saint Lucia

Dag 4 - Bridgetown, Barbados

Dag 5 - Till havs

Dag 6 - Kingstown, St Vincent & The Grenadines

Dag 7 - Saint George´s, Grenada

Dag 8 - Fort de France, Martinique

 

 

Resfakta

I grundarrangemanget ingår:

7 nätters Karibienkryssning med MSC Seaside inkl helpension, skatter, hotellserviceavgift och fantastisk underhållning varje kväll

Fartyg

MSC Seaside


Erbjuder en perfekt blandning av bekvämlighet och stil, så som lyxiga sviter med privat jacuzzi och specialdesignade kombinerbara hytter för familjer och grupper på upp till 10 personer.

MSC Seaside skriver om regelboken för kryssningsfartygs konstruktion genom att blanda inomhus- och utomhusområden för att ansluta dig med havet som aldrig förr. Runt hela fartyget så lågt som däck 8, finns en unik strandpromenad med ställen att äta, dricka, shoppa, bada och sola. Och du kan njuta av fler utmärkta utsikter från ett inglasat atrium med två däck och panoramahissar.

Huvudattraktioner ombord

 

Waterfront Boardwalk

Miami Beach Pool

South Beach Pool

Resmål

Karibien & Antillerna - ett drömresmål! 

Det är ingen hemlighet att Karibien alltid har varit ett drömresmål och en av de vackraste destinationerna i världen. Med sina fantastiska miljöer, långa vita sandstränder, palmer, turkost vatten och korallrev för snorkling.

Karibien & Antillerna | MSC Cruises

Karta


    För din trygghet
    • IATA logo
    • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
    • SRF logo