Skip to main content

Kryssning - Australien

Australien och Stora Barriärrevet

Kryssa utmed Australiens fantastiska östkust. Kryssningen utgår från Sydney till Airlie Beach, Yorkeys Knob, Port Douglas, Willis Island, Brisbane och tillbaka till Sydney igen.

 

Rutt

Australiens östkust

11 nätter med stopp på flera av Australiens vackraste platser. Upplev regnskog, vidsträckta ständer och kristallklart hav på en resa i det bästa klimatet.

Rutt (med reservation för ändringar)

Dag 1 - Sydney


Bild: Sydney

Dag 2 - Till havs
 

Dag 3 - Till havs

 

Dag 4 - Airlie Beach


Bild: Airlie Beach

Dag 5 - Till havs

 

Dag 6 - Yorkes Nob

 

Dag 7 - Port Douglas


Bild: Port Douglas

Dag 8 - Willis Island

 

Dag 9 - Till havs
 

Dag 10 - Brisbane


Bild: Brisbane

Dag 11 - Till havs

 

Dag 12 - Sydney


Bild: Sydney

Rutt

Resfakta

I grundarrangemanget ingår:

• 11 nätters kryssning med Princess Cruises fartyg Majestic Princess i insides hytt
• Inkl helpension, skatter, shower och föreställningar


Dricks tillkommer

Fråga oss om andra hytter, dryckespaket och flyg

Fartyg

Fartyg

Majestic Princess är en upplevelserik resa i sig själv. Ombord finns massor av möjligheter att njuta smakupplevelser, inbjudande pooler, sportaktiviteter och roliga faciliteter. Underhållningen är i toppklass och man kan njuta av allt från stora musikaler till mer intima konserter. Det är omöjligt att ha tråkigt ombord på Majestic Princess.

Fartygets samlingspunkt är det överväldigande atriumet vars elegans är påtaglig ner i minsta detalj. Det mönstrade marmorgolvet och de färgrika trapporna är värda att betrakta från loungen med en nybryggd kopp kaffe från det närliggande kaféet. Fartyget erbjuder en glamorös inomhuspool som är omringad av bekväma liggstolar och behagliga bubbelpooler. Ute på soldäck finns flera pooler och den imponerande Seawalken som är gjord av glas och sträcker sig nio meter ut från fartygets kant. Är man intresserad av välbefinnande för kropp och själ kan man besöka det moderna fitnesscentret eller gå och få en djupgående massage med oljor i den lyxiga spaavdelningen. Promenaddäcket ombord på Majestic Princess är ett livligt område, här kan man till exempel gå på konstauktioner, titta i de tullfria butikerna eller njuta en drink i Vista Lounge. På kvällen så står underhållningen i fokus och det finns många spektakulära föreställningar att gå på i Princess Theater Upper Level. 

Resmål

Resmål

Operahuset i Sydney. Är man i Sydney är Operahuset ett givet stop. Det finns guidade turer för överkomliga priser och då bir man guidad runt, längsmed, under och inuti de världsberömda seglen med sina teatrar och foajéer. Men ni kan också ta er dit på egen hand och stöva runt i egen takt.

Brisbanes ”Streets Beach”. Precis vid floden i South Bank Parklands kan man lägga sig på en av världens få innerstadstränder. Stranden är anlagd mitt i hjärtat av staden och omges av subtropiska växter och en härligt blå lagun. Den kommer med sina egna tvättäkta lifeguards så alla kan känna sig säkra. Blir det långtråkigt på stranden kan ni besöka ”The Boad Pool” eller den interaktiva vattenparken Aquativity som ligger ett stenkast därifrån.

Karta


    För din trygghet
    • IATA logo
    • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
    • SRF logo