Skip to main content

Cancun - El Dorado Seaside Suites 5*

Romantiskt barfotaliv i fantastiska Cancun!

På detta enastående hotell/resort njuter man av allt från härliga barfotadagar till finklädda kvällar i hotellets all inclusive-gourmerestauranger. Alla restauranger kittlar ens smaklökar men vi kan varmt rekommendera Klay Talay som tar asiatisk mat till en helt annan nivå. I strandbarerna kan man sitta och gunga med fötterna i sanden med en frozen Margarita i handen. Här ser man ut över havet från den långa fridfulla sandstranden och bara njuter av lugnet. El Dorado Seaside Suites 5* är platsen för återhämtning och där kärlekspar har tid för varandra.

Top 10 most romantic hotel in the world, Forbes.com

Hotell

Hotell

Lyx vid havet

Hotellet erbjuder många olika suiter och flera typer av boende. Det finns tio olika restauranger och åtta barer samt ett stort Spa och gym. Varför inte ta en massage för två på stranden? Hotellet har golfbilar som går mellan restaurangerna och lobbyn om man inte vill gå mellan. Alla hälsar och servicegraden är väldigt hög, ett leende och en hjälpande hand finns alltid nära till hands.

Resmål

Resmål

Magiska stränder, historia och shopping

Playa del Carmen är den närmaste staden och ligger 25 min med taxi norr om vårt hotell. Från Playa del Carmen kan man åka båt ut till närmaste ö, Cozumel dit många arrangerade utflykter går. Ön Cozumel är framförallt känd för sin fantastiska dykning och snorkling.

I Playa del Carmen finns det stora möjlighet till shopping, allt från Rolex till HM. Den stora shopping- och restauranggatan går parallellt med stranden så passa på att se båda.

Åker vi lika långt söder över så kommer vi till de spektakulära mayaruinerna i Tulum.  

 

Resfakta

 • Transfertid ca 1 tim och 50 min.
 • WiFi över hela området
 • Bad/Strand 20-200 m 

Fler resmål

Nyfiken på fler av våra bröllopsresor?

Se fler av våra bröllopsresresor. Välj ett av våra handplockade resmål eller skräddarsy er egen drömmiga bröllopsresa!

Fler bröllopsresor

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo