Skip to main content

Cancun - El Dorado Seaside Suites 5*

Romantiskt barfotaliv i fantastiska Cancun!

På detta enastående hotell/resort njuter man av allt ifrån underbara barfotadagar till uppklädda kvällar i hotellets all inclusive-gourmerestauranger. Vi kan varmt rekommendera Klay Talay som serverar asiatisk mat i en klass för sig, men samtliga restauranger på El Dorado kittlar ens smaklökar.

Framåt eftermiddagen passar det utmärkt att sätta sig i en utav strandbarerna och gunga med fötterna i sanden med en frozen Margarita i handen. Här ser man ut över havet från den långa fridfullla sandstranden och bara njuter av lugnet.

El Dorado Seaside Suites 5* är platsen för återhämtning och där kärlekspar med bara ögon för varandra har all tid i världen.

Top 10 most romantic hotel in the world, Forbes.com

Hotell

Hotell

Havsnära lyx

Här kan du välja mellan flera olika typer av boende. Vad sägs om en svit direkt på stranden eller varför inte en svit med havsutsikt och direkt access från balkongen till en "infinity river"?

Hotellet har tio olika restauranger och erbjuder allt från autentisk Mexikansk mat i La Carreta, Italienska smaker i Mia Casa och Asiatiska aromer i Klay Talay för att nämna några. Vidare finns här åtta barer med lite olika teman där ni kan njuta av t.ex. alkoholfria fruktdrinkar, tequila, iskall öl eller vaför inte en klassisk Margarita.

Här finns möjlighet till att spela beach volley, vara med på ett vattenaerobicspass, träna en runda på gymmet eller slappna av i deras stora Spa. Varför inte unna er en massage för två på stranden?

Vill man inte gå mellan restaurangerna och lobbyn har hotellet golfbilar som går emellan. På El Dorado Seaside Suites är servicenivån hög och alla gör det lilla extra för att gästernas vistelse verkligen ska bli ett minne för livet.

Resmål

Resmål

Shopping, historia och magiska stränder

Den närmsta staden norrut från hotellet är Playa del Carmen och den når ni på 25 min med taxi. Är ni ute efter shopping finns här alla möjligheter i alla prisklasser. Är det en Rolex som står högst upp på önskelistan eller vill ni bara undersöka hur ett H&M ser ut i Mexico? Här finns utrymme för båda alternativen och då shopping- och restauranggatan går parallellt med stranden så passa på att även få lite sand mellan tårna.

Är man sugen på lite havsluft kan man ifrån Playa del Carmen ta antingen en arrangerad utflykt eller båten på egen hand ut till ön Cozumel. Ön kännetecknas framförallt av fantastisk dykning och snorkling och för den lite äventyrlige kan man med fördel hyra en moped och köra runt större delen av ön.

Vill ni uppleva det lite mer historiska Mexico så ta en taxi 25 min söderut istället från hotellet, där hittar ni Tulum och dess spektakulära mayaruiner. 

 

Resfakta

 • Transfertid ca 1 tim och 50 min.
 • WiFi över hela området
 • Bad/Strand 20-200 m 

Fler resmål

Nyfiken på fler av våra bröllopsresor?

Se fler av våra bröllopsresresor. Välj ett av våra handplockade resmål eller skräddarsy er egen drömmiga bröllopsresa!

Fler bröllopsresor

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo