Skip to main content

Sparesor

Varför inte unna dig lite SPA? Här har vi plockat ut några godbitar till er, men ni kan också skräddarsy er egen resa. Låt oss hjälpa er!

Gdańsk - SPA Hanza Hotel 4*

Unna dig en härlig SPA-weekend i en otroligt vacker stad - Så mycket historia runt omkring dig och så mycket vackert för själen. Tillsammans med några fantastiska behandlingar kan detta bara bli en njutningsfull resa.

3 dagar från 7 990:- Läs mer

Pärnu - Hedon SPA & Hotel 5*

Skräddarsydd weekendresa till Pärnu, helt enligt dina önskemål, & bo på spahotellet Hedon SPA & Hotel. Gör förfrågan om weekendresa till Pärnu här! SPA-weekend i ett sommarparadis - Pärnu är utan tvekan esternas favorittillhåll på somrarna. Hit strömmar semesterfirare för att njuta av de...

4 dagar från 12 900:- Läs mer

Riga - SPA Radisson Blu Hotel Latvija 4*

Riga - SPA Hotel Latvija Lyxig SPA-Weekend i en historisk stad! - Få all modern lyx på Radisson Blu Hotel Latvija och andas Rigas historia i den gamla staden. Låt denna weekend tillfredsställa alla dina sinnen.

3 dagar från 14 355:- Läs mer

Algarve - Epic Sana Hotel 5*

En veckas värme, lyx och harmoni - Hotel Epic Sana är ett lyxhotell som kombinerar den internationella standarden med den portugisiska gästfrihet. Stort exklusivt spa som ger många möjligheter till återhämtning. Stranden är lång och inbjuder till långa härliga promenader...

8 dagar från 37 140:- Läs mer

För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo