Skip to main content

Edinburgh

Weekend i Edinburgh

Följ med oss till vackra Edinburgh. Staden är känd över hela världen för sin historia, arkitektur, landskap och kulturella attraktioner.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst  

Ankomst till Edinburgh på eftermiddagen – ni tar taxi till ert hotell och tillbringar resten av dagen i Edinburgh. Edinburgh, Skottlands huvudstad, stoltserar med hela 112 parker och är således den grönaste staden i hela Storbritannien! Flanera längs med the Royal Mile, som sträcker sig mellan Edinburgh Castle och the Palace of Holyroodhouse, och upptäck olika muséer, affärer, restauranger och hantverk.

Dag 2: Whiskeydistrikt               

Hämta er hyrbil på Europcar i Edinburgh (ca 20 minuter med bil från hotellet). Kör norrut mot högländerna via Perth och ”The Devils Elbow Road” till Cairngorn National Park och höglandsbyn Braemar. Ni fortsätter över hedarna och ni är i whiskydistriktet Speyside. Här finns många brännerier att besöka. 


Bild: Edinburgh.

Dag 3: Loch Ness, golf eller whiskey?

Grantown-on Spey ligger perfekt beläget för såväl vandring och klättring som för golfspel och whiskeybesök. Drygt en timmes bilfärd därifrån ligger sjön Loch Ness – varför inte göra ett besök i hopp om att få en glimt av Nessie? 

Dag 4: Hemresa

Tillbringa ytterligare några timmar i sköna landskap och kör sedan mot Edinburghs flygplats för avfärd hemåt.

Resfakta

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst.
Dag 2: Whiskeydistrikt.
Dag 3: Loch Ness, golf eller whiskey.
Dag 4: Hemresa.

I grundarrangemanget ingår:

 • Direktflyg med Norwegian CPH-EDI

 • Hyrbil
 • Hotell 3 nätter

Pris per person i dubbelrum från 12 200:- 

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo