Skip to main content

Hyra katamaran i Brittiska Jungfruöarna

Segla i Brittiska Jungfruöarna

Öarna i BVI (British Virgin Islands) är belägna i Karibien och är kända för sina kristallklara vatten, vita sandstränder och fantastiska seglingsmöjligheter. 

BVI erbjuder idealiska seglingsförhållanden med sina stadiga passadvindar och relativt skyddade farvatten. Det är en plats där både erfarna seglare och nybörjare kan njuta av segling.

Båt

Segla ombord på en 42-fots katamaran med 4 dubbelhytter med plats för max 12 gäster

 

Program

Eftersom öarna i BVI ligger nära varandra, gör det korta avståndet mellan dem det lätt att utforska flera öar på kort tid. Det är en fantastisk möjlighet att upptäcka olika platser och uppleva den unika karibiska kulturen på varje ö.

BVI är känt för: sina livliga partyöar, särskilt Jost Van Dyke och Tortola. Här kan du delta i festliga evenemang, njuta av lokala rytmer och uppleva den avslappnade karibiska atmosfären.

Varje ö i BVI har sin egen unika charm och attraktioner. Från den pulserande atmosfären på Tortola till den avkopplade känslan på Anegada och de pittoreska stränderna på Virgin Gorda, finns det något för alla smaker.

De klara karibiska vattnen runt BVI är perfekta för snorkling och dykning. Korallrev, färgglada fiskar och fascinerande undervattensformationer väntar på att utforskas.

Flamingor och Naturupplevelser: Anegada är känd för sin unika flora och fauna. Besök Loblolly Bay och Flash of Beauty för att se flamingor och utforska de vackra naturområdena. Saltdammar och vita sandstränder är perfekta för avkoppling och naturupplevelser. Anegada är omgiven av ett av de största korallrevet i Karibien, vilket gör det till en idealisk plats för snorkling och dykning. Segla längs kusten för att uppleva det klara vattnet och den imponerande undervattensvärlden.

Att besöka White Bay på Jost Van Dyke: prova en Painkiller-cocktail på Soggy Dollar Bar är en måste-upplevelse för dem som seglar i Brittiska Jungfruöarna. Soggy Dollar Bar är känt för att vara hem för den ursprungliga Painkiller-cocktailen. Denna tropiska drink är en blandning av rom, apelsinjuice, ananassafter och kokosmjölk, och den serveras traditionellt över krossad is med ett lätt strö av muskotnöt. Att njuta av denna förfriskning medan du slappnar av på stranden är en del av Jost Van Dykes charm.

Fullmånefestens atmosfär: Full Moon Party på Trellis Bay är känd för sin livliga atmosfär och familjevänliga stämning. Det är en unik upplevelse där besökare kan njuta av musik, dans och festligheter under den magiska glansen av fullmånen.

brittiska jungfruöarna flamingon kristallvatten djurliv

Om resmålet

BVI är känt för att vara en av de bästa destinationerna för seglare världen över. Det finns många seglingsentusiaster och evenemang som lockar besökare från hela världen. Detta skapar en levande och gemenskaplig atmosfär för dem som älskar att vara på vattnet.

Njut av den lokala karibiska maten på de olika öarna: Få en smak av färska skaldjur, tropiska frukter och lokala rätter som kan berika din resa med kulinariska upplevelser.

Utforska de historiska platserna och kulturella sevärdheterna på öarna: Besök gamla ruiner, museer och platser som berättar historien om BVI och dess påverkan av europeisk kolonisering.

Oavsett om du är ute efter avkoppling på vita sandstränder, äventyr i det klara vattnet eller kulturella upplevelser, kommer en båtcharter i BVI att erbjuda en mångsidig och minnesvärd resa.

brittiska jungfruöarna lugn strand blått vatten katamarancharter

Karta


    För din trygghet
    • IATA logo
    • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
    • SRF logo