Skip to main content

Privatresor

Upptäck nya resmål på våra unika rundresor eller låt oss hjälpa er att skräddarsy semesterresan helt enligt era önskemål.

Sol & Bad

Var i världen vill ni ligga och guppa på en strandmadrass? Här har vi plockat ut några godbitar till er, men ni kan också skräddarsy er egen resa. Låt oss hjälpa er med bokning och tolkning av inreseregler!

Våra vinresor

Våra vinresor -

Kryssningar

Kryssningar - Vi är övertygade om att det finns en kryssning för alla oavsett om ni vill åka som par, familj eller kompisgäng. Vi hjälper er att hitta rätt kryssning.

Sparesor

Sparesor - Varför inte unna dig lite SPA? Här har vi plockat ut några godbitar till er, men ni kan också skräddarsy er egen resa. Låt oss hjälpa er!

Weekendresor

Koppla av några dagar med en härlig weekendresa. Vad sägs om en spa-weekend, ett citybreak eller en kulturupplevelse? Vi hjälper er att boka och tipsar gärna om annorlunda weekendresor.

Temaresor

Temaresor med personlig touch - Låt oss hjälpa er att planera temaresan. Utifrån era önskemål och förväntningar lägger vi gemensamt upp resan. Ni väljer datum, reslängd och kombinerar fritt destinationer, boendestandard och transportmedel...

Våra gruppresor

Gruppresor till nya spännande resmål - Upptäck nya och annorlunda resmål med First Class Travel. Varje år arrangerar vi ett antal egna rundresor över hela världen. Välj och boka gruppresan här.


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo