Skip to main content

Kryssningar till Karibien

Kryssa i Karibien och vakna upp till en ny paradisstrand nästan varje dag. Många öar att upptäcka så låt oss hjälpa er att hitta den bästa rutten för er. 

Östra Karibien - Royal Caribbean

Östra Karibiens pärlor - Royal Caribbean tar dig från Fort Lauderdale till Saint Martin, Puerto Rico, Coco Cay och sedan tillbaka till Fort Lauderdale igen.

8 dagar från 11 450:- Läs mer

Västra Karibien - MSC cruises

Både storstad och paradisöar - MSC Seashore kryssar du med från Miami till Jamaica, Cayman Island, Mexico, Bahamas och åter till Miami. -

från 5 900:- Läs mer

MSC Cruises - Södra Karibien

Upptäck Karibiens pärlor söderut från Martinique till bland annat Barbados, Grenada, St Vincent och St Lucia där du möter en blandning av orörda öar med fantastiskt landskap. En del av det mer orörda Västindien.

Fullt Läs mer

Kryssningar i Karibien - kryssningar och kryssningspaket med världens största rederier i Karibien

Boka kryssning Karibien

Sjunk ner i den varma och strålande världen av Karibien med en minnesvärd kryssning som tar dig till flera populära exotiska platser, vackra stränder och spännande äventyr. Låt din kryssning utgå från en hamn i Florida såsom Miami, Fort Lauderdale eller kanske Port Canaveral? Kryssa med Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, Celebrity Cruises eller varför inte med MSC Cruises?

Stanna borta lite längre

Lägga till några nätter på hotell i Miami, Orlando eller New York innan eller efter din kryssning i Karibien.

Allt ni behöver veta om en kryssning i karibien

Vad ingår i priset, vilka öar lockar mest, hur många dagar till havs? Vilka öar är mest karibiska, finns det stränder som passar olika resenärer? Vi får många frågor om alla olika öar och hur karibiska stränder skiljer sig från andra och vilka aktiviteter som ingår. Vad är viktigast, priset, antal nätter/dagar till havs, olika stränder eller det genuint karibiska?

Behöver du hjälp med din kryssning i Karibien?

Hos First Class Travel är vi redo att hjälpa dig att boka din kryssning i Karibien. Låt oss guida dig genom de fantastiska möjligheter som väntar dig till havs när du bokar din kryssning till Karibien. Hur många utav de karibiska öarna kommer du vilja besöka under din kryssning? Du bestämmer själv vad du vill uppleva, hur många dagar du ska vara borta och hur många dagar till havs du vill njuta av på din kryssning i karibien.

Vilken del av karibien är mest lockande?

Östra karibien, västra karibien eller södra karibien? På flera av destinationerna i västra karibien får du möjligheten att lära dig mer om Mayarikets kultur och historia, med stopp som Costa Maya, Cozumel och Roatan på Honduras erbjuds flera utflykter med kulturella inslag. Vill du i stället njuta av sol och bad, erbjuder varje stopp vackra stränder.

Kryssning i södra karibien

Upplev Sydamerika på kryssningar i södra Karibien. Här finns möjligheter till att stanna till på fastlandet i Cartagena i Colombia och Colon i Argentina samt besöka hisnande öar som Aruba , Bonaire , Curacao och Barbados.

Kryssning i östra karibien

När du kryssar i östra Karibien kan du besöka exotiska öar man bara drömmer om att få uppleva. Med stopp på paradisöarna Saint Marteen , Saint Thomas och Puerto Rico får du verkligen uppleva det karibiska lugnet.

Rederier med kryssningar i Karibien

Karibien är hemma för några av världens mest prestigefyllda rederier såsom MSC Cruises, Celebrity Cruises, Princess Cruises och Costa Cruises, alla kända för sina förstklassiga faciliteter och service. Det finns ytterligare rederier att välja mellan t.ex. Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line och Holland America Line.

Olika kryssningar i karibien

Oavsett om du letar efter en avslappnad kryssning eller en mer aktiv äventyrsresa, finns det ett rederi som passar dina önskemål och erbjuder det du är ute efter. Våra resespecialister kan hjälpa dig att hitta det perfekta rederiet och priset för din Karibienkryssning.

Kryssningar från USA

Om du reser från USA är det enkelt att komma till Karibien. Många av de största hamnarna för kryssningar till Karibien ligger längs den amerikanska kusten i Florida t.ex. Fort Lauderdale, Port Canaveral och Miami. Det innebär att du kan börja din resa till paradiset nästan från din egen bakgård. Låt oss hjälpa dig att hitta den mest bekväma och prisvärda avgångshamnen för din resa.

Korta kryssningar i Karibien

Kombinera din semester i USA med en kortkryssning på tre eller fyra nätter! Här utgår kryssningarna från Florida, och du får möjligheten att besöka destinationer som Bahamas, Key West, Mexico, Barbados, Dominikanska Republiken eller någon av rederiernas egna öar i Bahamas – perfekt för förstagångskryssaren som vill testa på hur det är att kryssa eller den som inte har möjlighet att vara till havs en vecka.

Kryssningar i Karibien - populära avreseorter

Karibien har ett överflöd av fantastiska destinationer att utforska. Från den pulserande atmosfären i Jamaica till de pittoreska stränderna i Barbados, är Karibien en region som har något för alla. Eller varför inte besöka Cozumel, Aruba, Puerto Rico, Costa Maya eller Antigua. Andra populära destinationer är Bahamas, San Juan, Dominikanska Republiken S:t Thomas och S:t Lucia.

Vi bokar din kryssning i karibien

Vi kan hjälpa dig att planera ditt kryssningsäventyr med de perfekta antalet nätter för dig så att du inte missar några av de mest eftertraktade destinationerna. Västra karibien, östra karibien eller södra karibien, vilka utav öarna tilltalar dig mest och hur många dagar till havs vill du ha? Du bestämmer själv vilken atmosfär och vilka aktiviteter du är ute efter.

Världens största fartyg året runt i Karibien

Karibien är hem för några av världens största och mest imponerande kryssningsfartyg. Dessa erbjuder ett brett utbud av olika faciliteter, inklusive gourmetrestauranger, spa, underhållning och aktiviteter för hela familjen. Med First Class Travel kan du boka din kryssning på ett av dessa imponerande fartyg såsom Oasis of the Seas, Wonder of the Seas eller Harmony of the Seas och uppleva lyxen och bekvämligheten ombord.

All-inclusive paket

För att göra din kryssningsupplevelse ännu mer bekväm och bekymmersfri erbjuder många rederier ett all-inclusive paket per person. Dessa inkluderar ofta måltider, drycker och vissa utflykter, vilket gör det enkelt att budgetera för din resa och undvika oväntade kostnader. Mot ett tillägg kan man även välja till att WiFi ingår i priset.

Kryssningar till Karibien

Oavsett om du drömmer om vita sandstränder, kristallklart vatten eller spännande utflykter i Karibien, kan First Class Travel hjälpa dig att förverkliga din dröm.

Vi är experter på att skräddarsy kryssningar som uppfyller dina önskemål och behov. Kontakta oss idag för att börja planera din kryssning till Karibien och upptäck det bästa av detta tropiska paradis.

Välkommen ombord på ditt livs bästa äventyr!

Kryssa i Karibien och vakna upp till en ny paradisstrand nästan varje dag. Det finns många öar att upptäcka och vi kommer hjälpa er att hitta den bästa rutten för er. 

Du bestämmer själv vilket rederi du kryssar med; MSC Cruises, Celebrity Cruises, Royal Caribbean eller kanske Norwegian Cruise line.

Förläng din semester

Efter ett antal nätter till havs vad passar bättre än att lägga till ytterligare några fler nätter på ett beach hotell i Miami eller på Disneyland i Orlando. Eller får vi kanske erbjuda några nätter i New York? Oavsett vad du väljer så erbjuder vi flera hotell och alltid till det bästa priset.

Exempel på kryssning i västra karibien på Wonder of the Seas med Royal Caribbean Cruise Line

Wonder of the Seas* är ett utav världens största kryssare och under de 7 nätter du befinner dig ombord på din kryssning i karibien stannar den till på Bahamas, Honduras samt Cozumel och Puerto Costa Maya i Mexico.

Den börjar och slutar i Florida i Orlando, Port Canaveral och du har även två hela dagar till havs. På dessa dagar har du gott om tid att utforska Wonder of the Seas och alla aktiviteter den erbjuder och insupa dess atmosfär.

Varför inte utmana dig själv och slänga dig nerför den högsta rutschbanan till havs eller spendera dagen i vattenlandet Splashaway Bay.

När hungern gör sig påmind har du otaliga restauranger att välja mellan. Vissa kvällar är det Galamiddagar så glöm inte att packa ner ett passande klädalternativ för dessa.

Efter middagen passar det utmärkt att uppleva en härlig föreställning i Aquatheater eller varför inte hänga i The Lime and Cocunut, poolbaren som framåt kvällen blir det mest poulära tillhållet ombord.

*Andra Royal Caribbeankryssare att nämna är t.ex. Harmony of the Seas och Oasis of the Seas

FAQ - Kryssningar i karibien

Med vilka rederier kan man boka en kryssning i karibien?

Det finns flera olika rederier att välja mellan för kryssningar i karibien t.ex. Celebrity cruises, Norwegian cruise line, Royal caribbean eller MSC cruises.

Hur mycket kostar en kryssning i karibien?

Priset på en kryssning i karibien beror på antal dagar/nätter man är borta, vilket rederi, vilket fartyg, vilken hyttkategori man väljer samt när man väljer att kryssa. Priset går givetvis upp under den mest populära tiden på året.

Hur varmt är det i Karibien?

Klimatet på de karibiska öarna erbjuder temperaturer mellan 27°C i januari till 29°C i juni i luften och som lägst blir dess vatten 26°C och som högst 31°C.


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo