Skip to main content

Segla i Medelhavet - hyra båt Medelhavet

Hyr egen båt och segla själv ger verkligen möjligheten att skapa minnen och utforska olika destinationer. Med 40+ destinationer att välja mellan världen över så finns det verkligen en mångfald av platser att upptäcka. Medelhavet erbjuder allt från spännande öar och semesterorter till fantastiska stränder och naturreservat.

Kontakta oss

  Segla i Medelhavet med bild på katamaran i kristallklart vatten vid en lite vik med strand, träd & några hus.

  Segla i Kroatien

  Segla i Kroatien - Adriatiska havet är känt för sina klara blå vatten och pittoreska öar, vilket gör det till en idealisk destination för seglingsentusiaster.

  Segla i Grekland

  First Class Travel hjälper dig hitta rätt båttyp och rutt i Grekland. Segla själv eller med skeppare. Kontakt oss idag! Segla i Grekland - Segla i Grekland bland tusentals vackra och charmiga öar! Segla med alternativ som segelbåt, yacht & katamaran. Upplev den ultimata seglingsresan i l...

  Segla i Italien

  Segla i Italien - Segla i Italien och skåda på vackra öar, förtrollande kussträckor & charmiga kuststäder. Segla med segelbåt, yacht eller katamaran när du seglar på din oförglömliga seglingsresa i ljuvliga Italien! Kontakta oss...

  Hitta din seglingsresa

  Om det finns för många alternativ att välja mellan, kan det vara en bra idé att fundera över några faktorer för att smalna ned ditt val:

  1. Typ av Destination: Öar, skärgårdar, kuststäder eller avlägsna platser – beroende på vad du söker.

  2. Seglingsförhållanden: Överväg dina seglingskunskaper och föredragna seglingsförhållanden, som vindförhållanden och strömmar.

  3. Längd på Resan: Bestäm hur länge du planerar att vara ombord och vilka avstånd du är bekväm med att segla.

  4. Utrustning och Båttyper: Kontrollera vilken typ av båtar som finns tillgängliga och se till att de har den utrustning du behöver.

  5. Lokal Kultur och Aktiviteter: Om du har specifika intressen eller aktiviteter du vill utforska, tänk på det när du väljer destination.

  Kontakta oss för tips och rekommendationer, vi hjälper till i era seglingsplaner. Oavsett vilken destination du väljer lovar vi en underbar och minnesvärd seglingssemester.

  Utforska Medelhavet

  Segla i Medelhavet. Välj destination här:


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo