Skip to main content

Hyra katamaran i Grekland

Segla i Greklands övärld

Boka en segling i Grekland som erbjuder en otrolig seglingsupplevelse med sina vackra öar och kristallklara vatten. Här kan du njuta av det bästa av Medelhavet och upptäcka skönheten i de grekiska öarna.

Båt

Segla ombord på en 40-fots katamaran med 4 dubbelhytter med plats för max 10 gäster

Program

Urval av baser: Det finns ett flertal baser i Grekland att starta från med flera spännande alternativ när du planerar din seglingsresa i de grekiska öarna. Du kan utforska tusentals idylliska öar, omfamna den avslappnade kulturen, prova utsökt grekisk mat och koppla av på några av Medelhavets vackraste stränder. Utgå från Aten för segling i Saroniska öarna, segla från Lefkas eller Korfu för att upptäcka Joniska havet. 

Älskare av historia och arkeologi kommer att hitta mycket att se och göra i Grekland. Det är trots allt födelseplatsen för den västerländska civilisationen och spelar en ledande roll i utvecklingen av politik, filosofi, historia, konst och medicin.

Grekland erbjuder verkligen enastående seglingsmöjligheter, och det varma, torra medelhavsklimatet gör det till en perfekt destination för en lång seglingssäsong. Att utforska byar med vita hus mot turkost vatten ger en idyllisk och minnesvärd upplevelse.

Greece catamaran yacht on blue sea

Om resmålet

Joniska öarna: Att segla bland de Joniska öarna i Grekland erbjuder en fantastisk seglingsupplevelse med vackra landskap och pittoreska platser. Utgå från Lefkas Marina eller Marina Gouvia på Korfu. Bege dig till Paxos, Antipaxos, Zakynthos, Kefalonia och Meganisi, bara några av de många öarna med frodiga, bergiga landskap och attraktiva gyllene stränder.

Saroniska öarna: Segla bland Greklands romantiska Saroniska öar från Aten. Detta seglingsområde erbjuder en underbar möjlighet att utforska pittoreska byar, vackra stränder och historiska platser. Seglingsrutten inkluderar Poros, Spetses, Hydra och Egina.

Kykladerna: Att segla runt de vackra Kykladerna erbjuder en fantastisk möjlighet att utforska de karaktäristiska vitkalkade husen med ultramarina kupoler, pittoreska byar och kristallklart vatten. En föreslagen seglingsrutt inkluderar Mykonos, Paros, Santorini, Ios och Serifos. Utgångspunkt från Lavrion, nära Aten.

Den bästa tiden att besöka Grekland är mellan maj - oktober. Sommarmånaderna juni, juli och augusti har de varmaste, soligaste dagarna och de varmaste havstemperaturerna.

Relax in Greece

Karta


    För din trygghet
    • IATA logo
    • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
    • SRF logo