Skip to main content

Anantasila Villa by the sea 

Bröllopsresan med allt inbakat (flygresa, transfer, halvpension, aktiviteter och utflykter) till Hua Hin

Precis vid stranden vid Khao Takiabberget strax söder om centrala Hua Hin ligger Anantasila Villa by the Sea och denna underbara anläggning kommer under 15 nätter* att vara ert hem i Thailand.

*Förläng vistelsen upp till 45 nätter! Se faktaruta till höger. 

Hotell

Strandläge med oändlig utsikt över havet

Vårt självklara val för er bröllopsresa till Thailand är ett utav de bästa hotellen i Hua Hin, det genuint thailändska Anantasila beläget precis vid stranden Khao Takiab. Den här anläggnigen är en oas på bästa möjliga läge omgiven av tropiska trädgårdar med en stor utomhuspool. Atmosfären på Anantasila kommer garanterat ge er sinnesro och en känsla av välbefinnande. Anläggningen ligger endast en kort bilresa från Hua Hin och de erbjuder gratis transfer till centrum vilket är en resa på ca 10 minuter.

Hotellet har två restauranger som serverar thailändska, västerländska och italienska specialiteter och de bjuder dessutom på en oändlig utsikt över havet och närliggande öar. I strandbaren kan man njuta av olika Cocktails, mocktails eller kall öl.

På Anantasila bor ni antingen i ett "poolview room" de flesta belägna någon våning upp eller i ett  "poolside room" beläget på markplan med direkt tillgång till poolen från den privata terassen. Storlek på rummen är 40 kvm och de har alla luftkonditionering, kabel-tv, kaffe/te/vattenkokare, kassaskåp på rummet, badrock och badtofflor.

Poolview

Poolside

 

 

Resmål

Hua Hin, thailändarnas egna hälsodestination

Hua Hin ligger cirka 200 km sydväst om Bangkok och är den thailändska befolkningens alldeles egna hälsodestination. Hit kommer thailändarna för stränderna och havet och för den bästa maten utanför Bangkok. Eftersom det är ett populärt resmål för thailändarna själva är det en idealisk plats att uppleva den thailändska kulturen och naturen eftersom det inte är lika anpassat för turism. Här finns en hel det utflyktsmål att välja mellan och vi kan speciellt rekommendera Sam Roi Yod, nationalparken cirka 25 km söder om Hua Hin.

Destinationen lever verkligen sitt eget liv och Hua Hin är platsen som i nästan hundra år har lockat Bangkoks välbärgade människor för rekreationsresor och är också den kungliga badorten. Hit kommer kungligheter från hela världen, bland dem drottning Silvia av Sverige. I Hua Hin hittar ni bra shopping och ett stort utbud av golfbanor och restauranger med mat från hela världen. Här ligger även Internationella skolor och förstklassiga sjukhus.

Den lugnaste delen med den bästa stranden är Hua Hins södra spets, Khao Takiab och det är där ni kommer spendera er bröllopsresa, på Anantasila Villa by the sea.

Resfakta

 • Transfertid ca 3 timmar från Bangkoks flygplats. Körsträcka ca 20 mil  Inkluderade utflyker:

  -   Rundtur Hua Hin Dag 2, Hin Lek Fai, Rajabhakti Park, Hua Hins järnvägstation , Khao Takiab, Khao Tao Fiskeby.
  -   Kvällsutflykt Tamarind Market Torsdagar
  -   Herbal Sauna i närliggande tempel på Fredagar
  -   Kvällsytflykt Cicada market Söndag
  -   Kvällsutflykt Night Market Vardagar
  -   1/2 dags tur Hua Mongkol tempel Vardag.

Rajabhakti Park: Rajabhakti Park är en park med historiskt tema som hedrar tidigare thailändska kungar från Sukhothai-perioden till det nuvarande kungahuset Chakri. 
Hua Hins järnvägsstation är byggd under kung Rama VI:s regeringstid och ligger mitt i centrum med intilliggande kungliga väntrum. De ljust målade träbyggnaderna som är thailändska i koncept och design lyckas på något sätt få en "viktoriansk" känsla. Ingår i rundturen.
Khao Takiab: Khao Takiabberget erbjuder sensationella panoramautsikter över omgivningarna och den sällsynta upplevelsen av att umgås med ett gäng apor. Högst uppe på berget ligger templet Wat Khao Takiap.

-  20-minuter söder om Hua Hin ligger Khao Tao vars namn betyder "Sköldpaddskulle". Här hittar man en liten insjö, två stränder, en mindre fiskeby med utmärkta restauranger och fantastisk utsikt över kusten. Går man uppför kullen stöter man på både en stående och en sittande Buddha, en Moder Naturskulptur samt en sköldpaddshelgedom. Ingår i rundturen.

-  Kvällsmarknad ett; 3 km från er resort ligger Tamarind Market som är en chic och chill kvällsmarknad där ni kan äta, koppla av och njuta av levande musik. 

-  Den andra kvällsmarknaden är Cicada Market har endast öppet på helger med försäljare som säljer konst, kläder, inredning och handgjorda varor, plus lite underhållning på det och den ligger 2,8 km från resorten. 

-  Nattmarknaden Huahin är en underhållning i sig. Här får ni uppleva lokal kultur på verkligt nära håll och möjligheter att öva på er thailändska när ni köpslår och prutar. På Huahin kan ni köpa allt mellan himmel och jord och även om inget som erbjuds skulle falla er i smaken så är det mysigt att bara strosa runt och insupa atmosfären.

-  Halvdagstur till det parkliknande buddhistiska Huay Mongkol Temple: ett tempel känt för sin enorma staty av munken Luang Pu Thuat.

Aktiviter mot extra kostnad* inklusive transporter. Bokas efter ankomst på plats.

– Padel. Cirka 800 baht/timme
– Paddleboardkurs, SUP, Cirka 600 baht/timme
– Yoga,privat. Cirka 300 baht/45 min
– Golf ca 3000 baht per runda på förnämlig bana
– Kitesurfingkurs. Runt 3,500 baht för 3 timmar
– Thailändsk matlagningskurs, 800 baht
– Tai Chi. Cirka 300 baht/45 min
– Qi-gong. Cirka 300 baht/45 min
– Meditation
– Spa, ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr.
– Konferensrum

Priser med reservation för ändringar. *100baht är ca 30sek (23-04-04)

 

Fler resmål

Nyfiken på fler av våra bröllopsresor?

Se fler av våra bröllopsresresor. Välj ett av våra handplockade resmål eller skräddarsy er egen drömmiga bröllopsresa!

Fler bröllopsresor

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo