Skip to main content

Gdańsk - SPA Hanza Hotel 4*

Unna dig en härlig SPA-weekend i en otroligt vacker stad

Så mycket historia runt omkring dig och så mycket vackert för själen. Tillsammans med några fantastiska behandlingar kan detta bara bli en njutningsfull resa. 

Hotell

Hotell

I hjärtat av historiska Gdańsk

Hotel Hanza ligger i hjärtat av historiska Gdańsk vid floden Motlawa, nära kranen. Det är en idealisk plats att koppla av för turister som vill lära sig om stadens charm med dess medeltida rötter. Det fyrstjärniga hotellet kännetecknas av en elegant och bekvämt boende som uppfyller högsta klass. Rummen är ljusa och fina med utsikt över floden.

Det finns en luftig restaurang med en terrass samt en bar med en öppen spis och en lounge. Bland andra bekvämligheter finns ett spa med tre behandlingsrum, en bastu och ett gym.

Restaurangen Zafishowani är inspirerad av fisketraditionen i Gdańsk och serverar läckra rätter när som helst på året. Hotel Hanza garanterar en vistelse i en unik atmosfär och med hög service.

SPA

SPA

SPA med passion för människor och blandat terapi

Return SPA är en holistisk plats som uppstod av passion för människor och blandad terapi. Här talar man mycket om Return - tillbaka/återställa därav namnet. De vill återställa din energibalans, välbefinnande, ge dig vacker och frisk hud, baserat på naturliga produkter och metoder. Hjälp vid åkommor som är relaterade till hudproblem, kroppssmärta och problem relaterade till överdriven stress. Teamet består av terapeuter med många års erfarenhet och specialisering inom sitt område. Den magiska atmosfären och den flytande aromaterapin uppmuntrar dig att stanna längre.

Ni har full tillgång till Return SPA med finsk bastu och till gym/fitnessutrymmet.

 

I denna resa ingår:

You & Me Ritual 120min

Börjar med exfoliering av hela kroppen för att förbereda huden för nästa steg som är välgörande massage av hela kroppen. Här blandar man olika tekniker i massagen som ger en idealisk avkopplande och helande massage. Det gör att man slappnar av sinnet och löser spända muskler. Det tredje steget är en ansiktsbehandling skräddarsydd efter hudens behov med naturliga ingredienser så att huden återvinner sin glöd. Avslutar med en avkopplande huvudmassage. 

Retur 90 min

En perfekt kombination av en avkopplande och klassisk massage av hela kroppen även ansikte, huvud och fötter. Utförs med varm olja sk aromaterapi, som ger dig ett djupt tillstånd av avkoppling. Return är vårt signum och är den mest rekommenderade massagen av våra terapeuter. 

Hjälp ryggen 45min

Terapeutisk rygg-, axel- och nackmassage. Kombinerar flera olika massagetekniker.

Om resmålet

Om resmålet

Gdańsk är en av de äldsta och största städerna i Polen

Som en av de största och äldsta städerna i Polen har Gdansk mycket att erbjuda sina besökare. Med sitt läge vid Östersjön var den under en längre tid en central hamnstad under Hansa- och medeltiden. I Gdansk kommer du att få uppleva ett rikt kulturliv i kombination med levande historia och nutid.

Mysiga kullerstensgator i gamla staden, en av världens största kyrka byggd av tegel samt massor av traditionell mat som piroger och zurek. Gdansk har även varit skådeplats för flera viktiga händelser under 1900-talet. Det var här som andra världskriget startades och även här som kommunismen i centrala Europa började falla. Med allt detta i åtanke är det inte svårt att lägga märke till den unika känslan som särskiljer staden från andra polska städer. Det syns speciellt i arkitekturen som inte är särskilt polsk. De välbeställda utländska köpmännen från förr har satt sin prägel på staden. Gdansk har även under flera tillfällen tillhört Tyskland (eller Preussen) under namnet Danzig. 

Vill man gå på café och barer så kan man säga att variation är ett av ledorden för att beskriva nattlivet i Gdansk. Det finns inte direkt ett samlat distrikt för nattklubbar och barer. Men det är inget att oroa sig över då du rättare sagt snarare förr än senare kommer att hitta något som passar din smak. Gdansk har ett imponerande restaurangutbud oavsett om du vill äta på lyxkrogar eller om du föredrar enklare varianter.

Prisvärd shopping i allt från småbutiker till de stora kedjorna. Det finns flera shoppingcenter att välja emellan men det kanske närmaste är Madison köpcentret som ligger nära gamla stan. Galeria Baltycka är det största shoppingcentret i trestadsområdet. Du kommer att hitta gott om butiker att välja mellan då det för tillfället finns över 200 stycken. Här finns internationella märken som Tommy Hilfiger, Zara, River Island och lokala butiker. Allt från pizza till hamburgare kan man även hitta i köpcentrumens restauranger.

 

 

Resfakta

Kort dagsprogram (förslag)

Dag 1: Ankommer till Gdansk där er chaufför väntar. Incheckning. Massage och kanske en runda i staden. 

Dag 2: SPA, promenad i staden. 3-rätters middag på Restaurang Zafishowani på hotellet. 

Dag 3: Massage. En mysig dag i Gdansk. Hemresa.

 

Faciliteter i rummet:

 • Klimatreglering på rummet (luftkonditionering)
 • MinibarTe-/kaffebryggare
 • Kombinerad dusch/badkar
 • Gratis toalettartiklar
 • Hårtork
 • 32-tums platt-tv
 • Tv med premium-kanaler
 • Skrivbord
 • Gratis wi-fi
 • Telefon
 • Restaurang finns på hotellet

 

 • Transfertid 20 min
 • Centrum 0 m
 • St. Mary's Church 5 min promenad
 • Museum för andra världskriget 8 min promenad

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo