Skip to main content

Anantasila Villa by the sea 

Innehållsrik paketresa (flygresa, transfer, halvpension, aktiviteter och utflykter) till Hua Hin

Anantasila Villa by the Sea ligger precis vid stranden Khao Takiab strax söder om om centrala Hua Hin och blir under 15 nätter* ert hem i Thailand.

*Förläng vistelsen upp till 45 nätter! Se faktaruta till höger. 

Hotell

Utmärkt läge direkt vid stranden

Anantasila ligger precis vid stranden Khao Takiab och är ett av de bästa hotellen i Hua Hin och vårt självklara val för din Thailandsresa. Anläggningen har en stor utomhuspool och två restauranger med oändlig utsikt över havet och närliggande öar. En oas omgiven av tropiska trädgårdar med bästa möjliga läge. Den genuint thailändska stilen på Anantasila ger er sinnesfrid och skänker er en känsla välbefinnande.

Restaurangerna serverar thailändska, västerländska och italienska specialiteter. Cocktails, mocktails eller en kall öl kan avnjutas i strandbaren. Anantasila ligger bara en kort bilresa från centrala Hua Hin. Anläggningen erbjuder gratis transfer till centrum vilket är en resa på ca 10 minuter.

Boende i poolview room, rum någon våning upp, eller i poolside room, markplan. Storlek på rummen 40 kvm och alla rum har luftkonditionering, kabel-tv, kaffe/te/vattenkokare, kassaskåp på rummet, badrock och badtofflor.

Poolview

Poolside

 

 

Resmål

Hua Hin erbjuder det bästa av alla världar

Hua Hin är den thailändska befolkningens alldeles egna hälsodestination som ligger cirka 200 km sydväst om Bangkok. Folk kommer hit för stränderna, för att bada och för den bästa maten utanför Bangkok. Allt är inte anpassat för turism vilket gör detta till en idealisk plats att uppleva den thailändska kulturen och naturen. Destinationen lever verkligen sitt eget liv. Det finns gott om utflyktsmål och vi kan särskilt rekommendera Sam Roi Yod, nationalparken cirka 25 km söder om Hua Hin.

Hua Hin är också den kungliga badorten, platsen som i nästan hundra år har lockat Bangkoks välbärgade människor för rekreationsresor. Inklusive kungligheter från hela världen, bland dem drottning Silvia av Sverige. Internationella skolor, förstklassiga sjukhus, bra shopping och ett stort utbud av golfbanor och restauranger med mat från hela världen.

Många kommer hit för att spela padel eller vattensporterna kitesurfing och paddelboard. Hua Hin är dessutom Thailands ledande golfdestination med en handfull fantastiska banor.

Hua Hins södra spets, Khao Takiab, är vårt mål. Den lugnaste delen med den bästa stranden.

Resfakta

 • Transfertid ca 3 timmar från Bangkoks flygplats. Körsträcka ca 20 mil  Inkluderade utflyker:

  -   Rundtur Hua Hin Dag 2, Hin Lek Fai, Rajabhakti Park, Hua Hins järnvägstation , Khao Takiab, Khao Tao Fiskeby.
  -   Kvällsutflykt Tamarind Market Torsdagar
  -   Herbal Sauna i närliggande tempel på Fredagar
  -   Kvällsytflykt Cicada market Söndag
  -   Kvällsutflykt Night Market Vardagar
  -   1/2 dags tur Hua Mongkol tempel Vardag.

Rajabhakti Park: Rajabhakti Park är en park med historiskt tema som hedrar tidigare thailändska kungar från Sukhothai-perioden till det nuvarande kungahuset Chakri. 
Hua Hins järnvägsstation är byggd under kung Rama VI:s regeringstid och ligger mitt i centrum. Intill  ligger de verkligt attraktiva kungliga väntrum och dessa ljust målade träbyggnaderna som är thailändska i koncept och design lyckas på något sätt få en "viktoriansk" känsla. Ingår i rundturen.
Khao Takiab : Khao Takiab-berget erbjuder sensationella pano-ramautsikter över nejden såväl som den sällsynta upplevelsen av att umgås med ett gäng apor. Ingår i rundturen.                                                                        Khao Tao-Fiskebyn 10 km söder om Takiab med en liten insjö, utmärkta fiskrestauranger och två stränder. Ingår i rundturen.

-  Tamarind Market är en chic och chill kvällsmarknad där du kan äta, träffa och hälsa på andra människor, koppla av och njuta av levande musik. Tamarind-marknaden ligger 3 km från vår resort.

-  Cicada Market är en kvällsmarknad på helger med försäljare som säljer konst, kläder, inredning och handgjorda varor, plus underhållning. Det är 2,8 km från resorten. 

-  Nattmarknad Huahin är en underhållning i sig. Här kan du få ett riktigt grepp om lokal kultur och möjligheter att öva på din thailändska när du köpslår och prutar.Här kan du köpa allt mellan himmel och jord. Även om inget som erbjuds passar dig är det bara att gå runt och insupa atmosfären.

-  Huay Mongkol Temple: Parkliknande buddhistiskt tempel känt för sin enorma staty av munken Luang Pu Thuat. Halvdagsdagstur.

 

Aktiviter mot extra kostnad i baht* inklusive transporter.Bokas efter ankomst på plats.

– Padel. Cirka 800 baht/timme
– Paddleboardkurs, SUP, Cirka 600 baht/timme
– Yoga,privat. Cirka 300 baht/45 min
– Golf ca 3000 baht per runda på förnämlig bana
– Kitesurfingkurs. Runt 3,500 baht för 3 timmar
– Thailändsk matlagningskurs, 800 baht
– Tai Chi. Cirka 300 baht/45 min
– Qi-gong. Cirka 300 baht/45 min
– Meditation
– Spa, ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr.
– Konferensrum

Priser med reservation för ändringar. *100baht=30sek (2023-04-04)

Fler resmål

Nyfiken på andra sol & badresor?

Se fler av våra gruppresor. Välj ett av våra handplockade resmål eller skräddarsy er egen drömresa!

Fler sol & badresor >>

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo