Skip to main content

Anantasila Villa by the sea 31 oktober - 17 november 2022

Innehållsrik paketresa (flygresa, transfer, halvpension, aktiviteter och utflykter) till Hua Hin

Anantasila Villa by the Sea ligger precis vid stranden Khao Takiab strax söder om om centrala Hua Hin och blir under 15 nätter ert hem i Thailand.

Hotell

Utmärkt läge direkt vid stranden

Anantasila ligger precis vid stranden Khao Takiab och är ett av de bästa hotellen i Hua Hin och vårt självklara val för din Thailandsresa. Anläggningen har en stor utomhuspool och två restauranger med oändlig utsikt över havet och närliggande öar. En oas omgiven av tropiska trädgårdar med bästa möjliga läge.Den genuint thailändska stilen på Anantasila ger dig sinnesfrid och välbefinnande.

Restaurangerna serverar thailändska, västerländska och italienska specialiteter. Cocktails, mocktails eller en kall öl kan avnjutas i strandbaren. Anantasila ligger bara en kort bilresa från centrala Hua Hin. Anläggningen erbjuder gratis transfer till centrum vilket är en resa på ca 10 minuter.

Boende i poolview room, rum någon våning upp, eller i poolside room, markplan. Storlek på rummen 40 kvm och alla rum har luftkonditionering, kabel-tv, kaffe/te/vattenkokare, kassaskåp på rummet, badrock och badtofflor.

Poolview

Poolside

 

 

Resmål

Hua Hin erbjuder det bästa av alla världar

Hua Hin är den thailändska befolkningens alldeles egna hälsodestination som ligger cirka 200 km sydväst om Bangkok. Folk kommer hit för stränderna, för att bada och för den bästa maten utanför Bangkok. Allt är inte anpassat för turism vilket gör detta till en idealisk plats att uppleva den thailändska kulturen och naturen. Destinationen lever verkligen sitt eget liv. Det finns gott om utflyktsmål och vi kan särskilt rekommendera Sam Roi Yod, nationalparken cirka 25 km söder om Hua Hin.

Hua Hin är också den kungliga badorten, platsen som i nästan hundra år har lockat Bangkoks välbärgade människor för rekreationsresor. Inklusive kungligheter från hela världen, bland dem drottning Silvia av Sverige. Internationella skolor, förstklassiga sjukhus, bra shopping och ett stort utbud av golfbanor och restauranger med mat från hela världen.

Många kommer hit för att spela padel eller vattensporterna kitesurfing och paddelboard. Hua Hin är dessutom Thailands ledande golfdestination med en handfull fantastiska banor.

Hua Hins södra spets, Khao Takiab, är vårt mål. Den lugnaste delen med den bästa stranden.

Resfakta

 • Transfertid ca 3 timmar från Bangkoks flygplats. Körsträcka ca 20 mil  Inkluderade utflyker:

  PETCHABURI TEMPEL & PALATS
   

  Avgång ca 09.00

  Efter cirka en timmes bussresa är vi framme i provinsen Petchaburis huvudstad, ungefär 60 km norr om Hua Hin. Vi besöker Mahatat-templet för att se fem spetsiga pagoder, som antas ha byggts under Khmer-perioden (ungefär för 800 år sedan). I byggnaden finns olika bilder på Buddha, som är högt respekterade och vördade av folket i Petchaburi och andra byar. Vi går till Khao Luang-grottan, en underjordisk grotta med 170 Buddha-statyer. Efter lunch, ser vi Kung Mongkuts (Rama IV) sommarresidens, ett palats byggt 95 meter högt i förtrollande miljö med magnifik utsikt. Här kan ni också se muséet med möbler från denna plats.

  SAM ROI YOD NATIONAL PARK
   

  Avgång ca 09.00

  Nästan 50 km söderut från Hua Hin kommer vi till nationalparken Wat Khao Sam Roi Yod (dalen av 300 kullar). Vi passerar många ananasfarmer och vi kommer att se mer av produktionen av denna fantastiska frukt när vi gör ett stopp på Thai Farm. Vi kommer fram till fiskarbyn Ban Bang Phu. Här tar vi en liten båt till stranden Laem Sala. Därifrån till fots en halvtimme innan vi når droppstensgrottan Phraya Nakhon. I grottan byggde kung Rama V en paviljong, landmärket för provinsen Prachuabkirikhan. Vi kommer att gå ned i grottan och simma på vissa ställen, innan vår båt tar oss tillbaka till fiskarbyn. Efter detta äventyr återvänder vi till Thai Farm, där vi äter fantastisk thaimat. Efter lunchen ser vi oss omkring och vi kommer att se många olika råvaror, såsom ris, ananas, kokosnötter och kaktusar som även kan används till medicin. Allt producerat av bonden.

Fler resmål

Nyfiken på andra sol & badresor?

Se fler av våra gruppresor. Välj ett av våra handplockade resmål eller skräddarsy er egen drömresa!

Fler sol & badresor >>

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo