Skip to main content

Segla i Italien

Segla i Italien och skåda på vackra öar, förtrollande kussträckor & charmiga kuststäder. Segla med segelbåt, yacht eller katamaran när du seglar på din oförglömliga seglingsresa i ljuvliga Italien!

Kontakta oss

Hyra katamaran i Italien

Segla i Italien - Njut av varmt medelhavsväder mellan vår och höst när du seglar i Italien längs Neapels, Siciliens eller Sardiniens kuster. Ta dig runt på några av världens mest kända platser, där du kan prova fantastisk mat och njuta av de många kulturella höjdpunkterna...

8 dagar från 6 500:- Läs mer

Segelkryssning Italien

Segla med katamaran från Neapel - Utforska en verkligt historisk kustlinje, från Sorrento och Positano till Capri och Ischia. Boka en privat hytt med eget badrum ombord på en modern katamaran, med en professionell besättning som tar hand om all segling och matlagning, allt du behöver gö...

8 dagar från 13 900:- Läs mer

Segling i Italien - utforska kuster och öar

Att segla längs Italiens kuster ger dig möjlighet att kombinera äventyr till havs med utforskning av några av världens mest ikoniska platser. Njut av den rika kulturen, det fantastiska köket och den spektakulära naturen längs den italienska kusten.

Välj din rutt: Planera din rutt noggrant och överväg att besöka platser som Neapel, Amalfikusten, Capri, Sicilien och Sardinien. Varje plats har sin egen unika charm, historia och kulturella sevärdheter.

Seglingsperiod: Den bästa perioden är att segla mellan vår och höst för att njuta av det varma medelhavsvädret. Undvik högsommarmånaderna om du vill undvika de mest intensiva turistmängderna och de högsta temperaturerna.

Matupplevelser: Italien är känt för sin läckra mat, så se till att njuta av lokala delikatesser när du besöker restauranger längs kusten. Smaka på färsk fisk och skaldjur, pasta, gelato och de fantastiska regionala vinerna.

Kulturella höjdpunkter: Besök historiska platser och sevärdheter längs kusten. I Neapel kan du besöka Pompeji och Vesuvius, på Sicilien finns antika tempel i Agrigento och de fascinerande ruinerna av Syracuse, medan Sardinien har sina egna unika kulturella och arkeologiska platser.

Planera stopp och vikar: Segling handlar inte bara om att nå destinationer utan också om att utforska vackra vikar och gömda platser längs kusten. Planera för avkopplande stunder och snorkling i klart vatten.


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo