Skip to main content

Segla i Grekland

Segla i Grekland bland tusentals vackra och charmiga öar! Segla med alternativ som segelbåt, yacht & katamaran. Upplev den ultimata seglingsresan i ljuvliga Grekland!

Kontakta oss

Hyra katamaran i Grekland

Segla i Greklands övärld - Boka en segling i Grekland som erbjuder en otrolig seglingsupplevelse med sina vackra öar och kristallklara vatten. Här kan du njuta av det bästa av Medelhavet och upptäcka skönheten i de grekiska öarna...

8 dagar från 5 500:- Läs mer

Segelkryssning Grekland

Upplev en fantastisk seglingsresa från Korfu till de Joniska öarna - En segelkryssning från Korfu öppnar upp möjligheten att utforska den fantastiska skärgården och de unika Joniska öarna där du får uppleva en oförglömlig resa med stort innehåll. Sail Share - för dem som söker den perfek...

8 dagar från 9 900:- Läs mer

Hyra segelbåt i Grekland

Hyra segelbåt i Grekland - Hyr segelbåt i Grekland snabbt & smidigt med oss! Hyr segelbåt, yacht eller katamaran med besättning eller skeppare! Du har valet fritt att välja vad som passar dig bäst! Kontakta oss...

Segling i Grekland - utforska de grekiska öarna

Boka en båtcharter i Grekland och utforska ett land med överdådiga olivlundar och de vackra öarna i Egeiska och Joniska havet, var och en med sina egna distinkta traditioner, kultur och landskap.

Välj destination: Grekland har många vackra öar och områden att utforska. De mest populära områdena för båtcharter inkluderar de Egeiska och Joniska öarna. Några exempel på öar är Santorini, Mykonos, Korfu och Zakynthos.

Välj en båttyp: Beroende på dina behov och preferenser kan du välja olika typer av båtar, som segelbåtar, motorbåtar eller katamaraner. Tänk på antalet personer i din grupp och den typ av upplevelse du letar efter.

Välj resdatum och varaktighet: Bestäm när du vill åka och hur länge du vill hyra båten. 

Planera din rutt: Grekland har många vackra platser att utforska. Planera din rutt noggrant och se till att inkludera platser som du verkligen vill besöka.


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo