Skip to main content

Weekendresor

Koppla av några dagar med en härlig weekendresa. Vad sägs om en spa-weekend, ett citybreak eller en kulturupplevelse? Vi hjälper er att boka en resan och tipsar gärna om annorlunda weekendresor.

Tallinn

Weekend i Tallinn - Njut av panoramautsikten över det förtrollande Tallinn med sina sagolika spiror och kullerstensgator. Tallinn är verkligen en av norra Europas pärlor.

4 dagar från 3 900:- Läs mer

Sankt Petersburg

Weekend i Sankt Petersburg - Välkomna med oss till ”Piter”, som petersburgarna själva säger, och ett par behagliga vårdagar i vad dom brukar beskrivas som en av världens vackraste städer!

4 dagar från 7 495:- Läs mer

Edinburgh

Weekend i Edinburgh - Välkomna med oss till Edinburgh. Staden Edinburgh är känt över hela världen för sin historia, arkitektur, landskap och kulturella attraktioner.

4 dagar från 12 200:- Läs mer

Weekendresor

Visst gör det gott för välbefinnandet att få ett kort miljöombyte! En spa-weekend, ett citybreak eller en kulturupplevelse ger en välbehövlig kick och fyller på energin. Vi hjälper självklart till att boka en weekend i London, Paris, New York eller någon annan storstadsmetropol. Vi tycker det är extra roligt att få tipsa om annorlunda weekendresor. Vad sägs om en weekend i Ljubljana, Krakow, Bilbao, San Sebastian, Bourgogne, Lake District eller Belfast? Vad vill ni uppleva? Vi hjälper er att stimulera fantasin och upptäckarandan.

  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo