Skip to main content

Hyra segelbåt i Kroatien - hyra båt Kroatien

Att segla till drömplatser på en egen chartrad båt ger en fantastisk frihetskänsla och möjlighet att utforska destinationer på det sättet man själv föredrar. Att hyra egen båt i Kroatien ger dig som seglare möjlighet att ha full kontroll över din resa, från ruttplanering till det dagliga schemat.

Att kunna hyra en katamaran eller enskrovsbåt och segla själv är en fantastisk möjlighet för dem som vill ha fullständig kontroll över sin seglingssemester. Att själv ansvara för resväg och proviant ger verkligen flexibilitet och möjlighet att anpassa upplevelsen efter egna önskemål och tidtabeller.

För dem som är intresserade av att hyra egen båt är det viktigt att vara kvalificerad och ha nödvändiga färdigheter. 

Kontakta oss

Väder

Kroatien har en lång seglingssäsong och den bästa tiden att segla är mellan maj - oktober. Att undvika högsäsongens trängsel mellan juni och mitten av september kan vara en bra idé om du föredrar lugnare och mer avslappnad atmosfär. Under lågsäsongen, speciellt i maj och oktober, kan du fortfarande njuta av behagligt väder och utforska platser utan att stöta på lika många besökare.

Seglingsentusiaster kan också uppskatta seglingsvädret under lågsäsongen med milda temperaturer. Sammantaget erbjuder Kroatien olika möjligheter för olika typer av resenärer beroende på deras preferenser och intressen.

Friends enjoying vacations in a bareboat yacht charter Kroatien är en perfekt destination för familjesegling

 


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo