Skip to main content

Medelhavskryssning - MSC Cruises

Se Europas guldkorn med en medelhavskryssning

 MSC Seaside tar dig med på en härlig kryssning i Medelhavet. Upplev Civitavecchia (Rom), Palermo, Ibiza, Valencia, Marseille och Genoa och för att sedan avsluta i Civitavecchia.

Rutt

Ett Medelhav fullt av möjligheter

Under kryssningen i Medelhavet får du möjlighet att se några av Europas riktiga guldkorn. Dessutom bor du i bekväma hytter och kan nyttja allt som finns ombord. Du erbjuds förstklassig underhållning, flera restauranger med mat i världsklass och härliga pooler.

Dag 1 - Civitavecchia, Italien


Dag 2: Palermo, Italien


Bild: Palermo Katedral

Dag 3 - Till havs

 

Dag 4 - Ibiza, Spanien

 

Dag 5 - Valencia, Spanien


Bild: Valencia

Dag 6 - Marseille, Frankrike

 

Dag 7 - Genoa, Italien


Bild:
Genoa

Dag 8 - Civitavecchia, Italien

 

 

 

Resfakta

 

I grundarrangemanget ingår:

 

 • 7 nätters kryssning med MSC Cruises fartyg MSC Seaside
 • helpension, skatter, shower och föreställningar


  Hotellserviceavgift (betalas ombord) från 750 kr

Fartyg

Välkommen ombord på MSC Seaside

MSC Seaside skriver om regelboken för kryssningsfartygs konstruktion genom att blanda inomhus- och utomhusområden för att ansluta dig med havet som aldrig förr. Runt hela fartyget så lågt som däck 8, finns en unik strandpromenad med ställen att äta, dricka, shoppa, bada och sola. Och du kan njuta av fler utmärkta utsikter från ett inglasat atrium med två däck och panoramahissar.

Visa källbilden
Bild: MSC Seaside

Waterfront Boardwalk

Promenaddäcket Waterfront Boardwalk är perfekt för en avkopplande promenad. Vid en punkt går den över till en skywalk i glas där du kan njuta av en häpnadsväckande utsikt över havet. På promenaddäcket finns ett stort utbud av restauranger, barer och andra platser där du kan koppla av.

Restauranger och buffé

På MSC Seaside kan du njuta av den spektakulära utsikten över havet medan du äter. Och med nio härliga restauranger att välja mellan, inklusive fem sofistikerade specialitetsrestauranger, så är det lika varierat som utsökt att äta middag på MSC Seaside.

Miami Beach Pool

Från den unika Miami Beach Pool på däck 16 har man en fantastisk havsutsikt. Här finns naturligtvis gott om plats att njuta av solen tack vare de innovativa solsängarna som är speciellt utformade för att gästerna ska komma ännu närmare poolen.

South Beach Pool

För att komma ännu närmare havet medan man solbadar kan gästerna också sträcka ut sig vid den eleganta South Beach Pool i aktern på fartyget på däck 7. Och för en ännu mer fantastisk utsikt, ta en tur med en av de två panoramahissarna som går upp till översta däck.

Atrium över fyra däck

Ett inglasat atrium som sträcker sig över fyra däck bildar en mötespats med härlig atmosfär där gästerna kan njuta av liveunderhållning och panoramautsikter. Och från två gångbryggor med glasgolv utanför atriumet får gästerna en andlös vy nedåt.

Toppmodernt gym

Panoramagymmet ombord på MSC Seaside är utrustat med den senaste konditions- och styrketräningsutrustningen från Technogym®, och erbjuder ett brett utbud av fitnesspass och träningsprogram. Perfekt för alla som vill hålla sig i form under sin kryssning.

 

 

Resmål

Medelhavet - historiska hamnar och städer 


Under en kryssning i Medelhavet med MSC Cruises kan du upptäcka det bästa av kultur, traditioner och monument som berikat de här kusterna i århundraden.

En medelhavskryssning ger dig möjlighet att upptäcka områdets länder, folk och tusentals år av historia, precis som gamla tiders sjömän då de seglade från Italien till den grekiska övärlden. När du reser med MSC Cruises får du tillfälle att ta en närmare titt på Italiens historiskt intressanta hamnar, från Bari till Venedig och från Genuatill Neapel. Du kan beundra de pittoreska franska städerna Cannes och du får uppleva spansk kultur i BarcelonaMalagaValencia och Ibiza.

Följ med på utflykter som organiseras av vår personal och njut av det grekiska solskenet medan du besöker berömda historiska platser eller upplever kroatisk musik och mat på vägen österut.

Fråga oss om fler kryssningsrutter.

Karta


  För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo