Skip to main content

Lyxiga Flodkryssningar

Upplev våra oförglömliga flodkryssningar som förenar avkoppling med äventyr och skapar minnen för livet. Lyxiga Flodkryssningar erbjuder högre komfort och mer exklusiva faciliteter ombord. Här får Du elegant boende och förstklassig service. Upptäck Europa på ett mindre fartyg och låt dig omslutas av lugn och ro. Stig ombord på en flytande resort, packa upp din resväska och låt dina sinnen svepas med av de böljande landskapen, som sakta glider förbi. Varje vy är som ett vykort! Maten som serveras ombord, den tar dig med på en smakresa genom Europas mest hyllade kulinariska traditioner, varje måltid ombord är en fest. Res som par, familj, vänner eller boka en generationsresa.

Jag vill bli kontaktad

Donaus Höjdpunkter

Följ med på en magnifik flodkryssning på Donau under 4 dagar - Upplev Donaus städer i all sin elegans och prakt. Upptäck Wien och Budapest och färdas längs de överväldigande kulturskatterna.

4 dagar från 13 900:- Läs mer

Donau Vals

Stig ombord och låt dig förföras av skönheten längs Donau, där Europas hjärta klappar som starkast. - Denna resa börjar och avslutas i den legendariska huvudstaden Wien och varje stopp är en resa genom historien och kulturen. Välkommen ombord, där varje hamn öppnar dörrar till nya äventy...

8 dagar från 34 900:- Läs mer

Donau Kvartett

Upptäck Europas pärlor på en oförglömlig 5-dagars flodkryssning - Genom att följa flodens väg tar vi dig med på en resa genom några av de mest magnifika städerna på kontinenten. Från charmiga Wien till de imponerande skatterna i Esztergom-basilikan, varje stopp är fylld med historia, kul...

5 dagar från 25 900:- Läs mer

Rhône Rapsodi

4-dagar på Rhône med oförglömliga upplevelser och lyxiga stunder - När du stiger ombord på Riverside Ravel öppnar sig en spännande värld. Flodkryssning genom vackra landskap och pulserande platser medan du njuter av den friska flodluften. Låt dig svepas med av den magiska atmosfären. Omb...

4 dagar från 19 900:- Läs mer

Res på en avkopplande flodkryssning

Ge dig själv en oförglömlig flodkryssning genom att glida fram på Europas floder med oss. Upplev den perfekta kombinationen av avkoppling och äventyr ombord på vårt flytande 5*- hotell. Njut av hemtrevlig stämning och vackra naturscenerier medan vi tar dig till spännande platser längs vägen. Från charmiga städer till pittoreska byar, varje strandhugg erbjuder nya upplevelser att utforska. Boka ett pärlband av naturskönheter och upplev en flodkryssning full av lugn och sevärdheter!

Ge dig själv den perfekta pausen från vardagens stress med en avkopplande flodkryssning! Hos oss handlar det om gemenskap och lugn, där du kan njuta av en intimitet som saknar motstycke. Bli en del av den avslappnade atmosfären ombord, där det är enkelt att skapa nya bekantskaper och dela upplevelser. Samtidigt är en flodresa ett utmärkt tillfälle att njuta av egen tid med din partner eller vänner. Upplev en flodkryssning och ge dig själv den ultimata semestern i harmoni och välbefinnande!

Boka din flodkryssning med oss

Upptäck Europas charm från dess floder på en avkopplande flodkryssning! Medan du låter semestern börja ombord på vår flodresa, förändras utsikten dagligen och du njuter av en avkopplad atmosfär. Från kyrktorn till grönskande kullar och medeltida slott, varje ögonblick är en visuell fest. Utforska nya städer och resmål medan du behåller samma bekväma dubbelhytt under hela resan. Vi kan flodkryssningar och låt oss ta dig med på en minnesvärd resa längs Europas vackra floder!

Ge dig ut på en upptäcktsresa genom Europas juveler på våra flodkryssningar! Utforska historiska platser och charmiga städer längs de mest ikoniska floderna. Följ med på Donaufloden och upplev magiska destinationer som Wien, Budapest och Bratislava. Njut av stadsvandringar, kulturella sevärdheter och lokala delikatesser, allt medan du reser i bekvämlighet och lugn ombord på vårt fartyg. Boka en flodresa idag och låt oss ta dig med på en minnesvärd flodkryssning längs floden!

Upptäck Flodkryssningar

Sakta ner och upptäck Europas natursköna platser på ett avslappnat sätt med en flodkryssning! Särskilt i länder som Tyskland, Österrike och Ungern kan du utforska regionens rika historia, kultur och naturliga skönhet längs majestätiska floder. Upptäck Europas gamla städer som ofta ligger vid vattenvägar och låt dig förföras av charmen från gårdagen som fortfarande lever kvar idag. Välkommen att boka din flodkryssning idag och ge dig själv en resa tillbaka i tiden!

Utforska Europas floder på en flodkryssning redan idag! Solens strålar smeker ditt ansikte på akterdäck medan du njuter av ett glasbubbel som är uppfriskande. Föreställ dig vackra städer som passerar förbi i en lugn takt, redo för ditt nästa äventyr. Med strandhugg runt hörnet är en flodkryssning den ultimata semestern. Varför vänta längre? En flodkryssning med pärlband av naturupplevelser är en oslagbar kombination av lyx och avkoppling!

Res på Flodkryssningar med oss

Upplev en oförglömlig flodkryssning genom några av Europas mest fantastiska städer med First Class Travel! Under våra flodresor längs Donau kan du njuta av den perfekta balansen mellan avkoppling och spännande äventyr. Stig ombord på våra bekväma 5-stjärniga flodkryssningsfartyg Riverside Luxury Cruises och låt oss ta dig till nya höjder av komfort och upplevelser. Boka en flodkryssning med guldkant och ge dig själv en flodresa att minnas för livet!

Kombinationen av omväxling och avkoppling får många att åka på flodkryssning i Europa! Utbudet är stort och valmöjligheterna är många på en flodresa. Lockas du av idén att åka på kryssning, fast kanske inte lika mycket av tanken på gigantiska fartyg? Att åka på flodresa är att sitta på soldäck och bara njuta när det spirande landskapet sakta glider förbi och ständigt skiftar. Båten gör strandhugg här och där vid olika sevärdheter. En perfekt kombination av avkopplande och omväxlande. Res med oss och du får uppleva en minnesvärd flodkryssning längs floden!

Lyxiga Flodkryssningar med guldkant

Stig ombord på en bekväm flodkryssning med Riverside Luxury Cruises och förvandla din semester till en serie oförglömliga ögonblick. Vi erbjuder en exklusiv upplevelse med hög standard och ett lugnt tempo som passar dig perfekt. Boka en flodresa med pärlband av sevärdheter och vi tar dig med på en minnesvärd flodkryssning längs floden!

Njut av atmosfären och den hemtrevliga miljön! Flodkryssningar ger den fantastiska naturupplevelsen medan vi tar dig till fascinerande destinationer längs vägen. Följ med på Donaufloden och upplev magiska destinationer som Wien, Budapest och Bratislava. Njut av stadsvandringar, kulturella sevärdheter och lokala delikatesser, allt medan du reser i bekvämlighet och lugn ombord på vårt fartyg. Från charmiga städer till pittoreska byar, varje stopp är en chans till nya äventyr. Låt oss ta dig med på en flodkryssning full av ro och upptäckter!

Härliga flodkryssningar genom sagolik natur

Njut av semester och den hemtrevliga miljön! Flodkryssningar ger den fantastiska naturupplevelsen medan vi tar dig till fascinerande destinationer längs vägen. Donau flyter genom en stor del av östra Europa och här finns flera vackra flodresor, många av dem genom både Ungern, Österrike och Slovakien. Det är häftigt att lägga till mitt i staden och angöra centrala Wien och Budapest men även mycket vacker natur längs vägen. Välkommen att boka flodkryssningar hos oss!

Upptäck den perfekta balansen mellan omväxling och avkoppling med en flodkryssning i Europa! Släpp tankarna på de stora fartygen och låt dig istället förtrollas av det långsamma glidet på soldäck medan landskapet förändras. Varje dag bjuder på nya upplevelser med strandhugg vid olika sevärdheter längs vägen. Låt oss ta dig med på en minnesvärd flodkryssning längs Europas vackra flod!


För din trygghet
  • IATA logo
  • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
  • SRF logo