Skip to main content

Mallorca - HM Jamie III 4*

Långweekend i mysiga Palma

Mallorca är en av Europas mest populära destinationer och Palma med sin kultur, historia och gastronomi är det perfekta resmålet för en kombination av stad och hav.

Hotell

Hotell

HM Jaime III är beläget i hjärtat av Palma, 500 meter från småbåtshamnen. Stora rum med gratis wifi, luftkonditionering och satellit-TV. På hotellets spa finns ett litet gym, turkiskt bad, bubbelbad och bastu. Restaurangen är öppen hela dagen.

Katedralen i Palma ligger cirka 10 minuters promenad bort.

Bussen från Palmas flygplats stannar precis utanför hotellet. Strand ligger cirka 2 km bort.

Resmål

Palma en härlig stad vid havet

Palma de Mallorca är med sina medeltida gränder och strandpromenaden en perfekt stad att upptäcka till fots. Uppskattningsvis 400 000 invånare tillsammans med ett stort antal besökare ger staden en härlig puls. I de gamla stadsdelarna möts du av originella husfasader, adelspalats, kyrkor och torg. Om du uppskattar konst bör du titta in på museer som Es Baluard eller Museu d'Art Espanyol Contemporani med verk av Picasso, Dalí och Miró. Besök den gotiska katedralen La Seu, på kvällarna pampigt upplyst på sin kulle.

Åk lokalbuss i 10 minuter och sola och bada på stranden i Ca'n Pastilla eller hyr en cykel och följ de fina cykelbanorna utmed strandpromenaden österut till Portixol. Det gamla fiskeläget har förvandlats till en mysig stadsdel med fina sandstränder och uteserveringar.

Resfakta

  • Transfertid ca 20 minuter
  • Gratis wifi

Fler resmål

Nyfiken på andra sol & badresor?

Se fler av våra gruppresor. Välj ett av våra handplockade resmål eller skräddarsy er egen drömresa!

Fler sol & badresor >>

Karta


    För din trygghet
    • IATA logo
    • Vi har även ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet
    • SRF logo